Palota Röplabda Sport Club

img

Híreink

Május 18-án szombaton, a szezon utolsó fordulóján vettek részt az U13-as lányaink. Első mérkőzésen a Sülysáp SE csapatával játszottunk, ...

A Palota RSC a 2023/24-es szezon zárásaként röplabda tornát rendezett május 8-án és 15-én a Sződliget utcai tornacsarnokban.

U17 Véget ért a szezon
2024. május 19.

Egy szezon, egy korszak lezárása, avagy összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának május 11-i tornájáról.

Május 08-án szerdán, lejátszottuk az utolsó mérkőzésünket a BRSZ bajnokságban, a Kispest SC otthonában.

Április 27-én hazai fordulón szerepeltek az U13-as lányaink. Ellenfeleink a Röppalánta SE és a KESI csapatai voltak.

Rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának április 28-i tornájáról. Erős ellenfelek ellen vettük fel a harcot kissé tartalékos összeállításban.

Április 13-án újabb hazai fordulón léptek pályára az U13-as lányaink, ahol a Szlonoki SPC 'kék' és a DEAC csapatait láttuk vendégül.

U17 Salgótarjáni torna
2024. április 14.

Az árnyék átlépése, avagy összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának április 14-i fellépéséről. Megállapíthatjuk, hogy idén gyakorlatilag hazajárunk Salgótarjánba.

U15 Parádés győzelmek
2024. április 07.

Igazán parádésra sikerült az április 06-ai játéknapunk, ugyanis óriási küzdelmeket vívtunk az Újpest és a Lőrinc2000 együttese ellen.

Március 24-én vasárnap, újabb hazai fordulónk volt az U13-as lányokkal. A Csepel és az Emericus csapatait láttuk vendégül.

U17 Dupla győzelem
2024. marcius 24.

Ami már nagyon kellett a lelkeknek, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának március 23-i tornájáról.

Március 10-én hazai pályán zajlott le az U13-as lányaink soron következő fordulója, melyen a Sülysáp SE és a Tálent SE csapatait láttuk vendégül.

U17 Rájátszás IV. forduló
2024. március 12.

Megint hosszú lett a saját árnyék, avagy összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának március 9-ei fellépéséről.

Vereség Pécsen
2024. március 04.

Március 03-án vasárnap, az NB-II-es lányaink a PTE-PEAC csapatával játszotta a rájátszás negyedik fordulóját Pécsen. Sajnos ismét vereséget szenvedtünk a pécsi csapat otthonában.

Március 03-án vasárnap, az U15-ös csapatunk, Szentendrére látogatot, ahol a Dunakanyar és a BTDSE csapatával játszották a soron következő mérkőzéseiket.

Február 24-én szombaton, felnőtt csapatunk a Közgáz együttesét fogadta. Ellenfelünk, épphogy lecsúszott a felsőházba jutásról, így erősebb játékerőt képvisel, mint mi.

U17 gyöngyösi forduló
2024. február 26.

Mosolyogva széttépett szanatóriumi beutaló, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának gyöngyösi fellépéséről.

Február 24-én szombaton, Kecskemétre utaztak az U13-as lányaink a következő fordulójukra, ahol a házigazda KESI ’B’ és az Emericus U13 csapataival játszottak.

Február 21-én, a Budapest Bajnokságban a Kispest csapata volt az ellenfelünk. Szeptemberben kezdtek röplabdázni a lányok, így könnyedén szereztük meg a győzelmet három szettben.

Február 17-én szombaton, az NB-II-es lányaink az Emericus csapatával játszotta a rájátszás második, de valójában az első fordulóját a Villányi úti csarnokban.

U15 Budapest Bajnokság
2024. február 16.

Február 14-én szerdán, az U15-ös csapatunk, a Budapest Bajnokság keretén belül a Vasas együttesével játszotta a soron következő mérkőzését.

Február 11-én Salgótarjánban lépett fel a társulat, bízva abban, hogy az aznapra rendelt, verhetőnek tűnő ellenfelek ellen magabiztosan vesszük ezt az akadályt.

Február 10-én szombaton, Debrecenbe utaztunk az U13-as lányainkkal az idei második fordulónk alkalmából. A DEAC és a Csepeli RC csapata ellen mérkőztünk meg.

Február 03-án hazai pályán játszották U15-ös lányaink a középszakasz második fordulóját, ahol az UTE U15-ös és a BTDSE csapatával mérték össze tudásukat.

Január 21-én, utolsó alapszakasz mérkőzését játszotta az NB II-es csapatunk Kecskeméten. A csoportunk első helyén álló kecskeméti csapat ellen, a tisztes helytállás volt a célunk.

Január 21-én vasárnap, az U13-as lányaink, hazai fordulóval kezdték meg a szezon második felét. A Szolnoki SPC és a Röppalánta SE csapataival játszottunk.

Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának január 20-ai, első középszakasz mérkőzéseiről.

Január 14-én vasárnap, hazai pályán fogadtuk az NB II-ben újoncként induló Károli G. Református Egyetem röplabda csapatát. A csapat tagjai viszont nem újoncok hisz sok rutinos játékos alkotja.

Január 13-án Kistarcsa rendezte a bajnokság középszakaszának első tornáját. Az első meccsünket a KSE csapata ellen játszottuk, ami remek bemelegítésnek tűnt a következő, komolyabb ellenfél előtt.

2024-es első mérkőzésünket január 07-én, az Emericus fiatal csapata ellen játszottuk. Teljesítményünk a kéthetes kihagyás után nagyon hullámzóra sikeredett.

December 18-án az U15-ös csapatunk a Budapest Bajnokság keretén belül az MTK-Budapest csapatával játszotta az év utolsó mérkőzését.

December 16-án, szombat délután lejátszottuk az év utolsó mérkőzését hazai pályán a Kistext csapatával.

A szezon leggyengébb teljesítményét nyújtottuk vasárnap Leányfalun, az osztályozó mérkőzéseken. Eleve megilletődötten kezdtük a találkozót a házigazda Dunakanyar ellen, ...

U15 Csodás Mikulás
2023. december 08.

A Sződliget utcai csarnokunkban, a Budapest Bajnokság keretein belül láttuk vendégül az Újpest együttesét. Nem kis izgalmak előzték meg a találkozót, ...

Szavak ereje és Csapat születése, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17-es csapatának utolsó alapszakasz tornájáról.

December 02-án szombaton, az U13-as korosztályunk ismét Debrecenbe utazott az alapszakasz utolsó csoportkörét teljesíteni.

Magunknak tettük izgalmassá
2023. november 29.

November 28-án az U15-ös Budapest Bajnokság keretén belül a Kinizsi utcai Közgáz csapatával mértük össze tudásunkat.

November 26-án vasárnap, felnőtt csapatunk a Közgáz csapatát fogadta a Sződliget utcai csarnokban.

U15 Háromból három
2023. november 27.

Sikeres hetet zártunk mind a Budapest Bajnokságban, mind az Országos Bajnokság alapszakaszában. Három mérkőzés, három győzelem.

U17 alapszakasz III. forduló
2023. november 22.

Futunk a göröngyös terepen kavicsokkal a cipőben, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának november 18-i tornájáról.

U13 alapszakasz III. forduló
2023. november 19.

November 19-én vasárnap, Debrecenbe utazott az U13-as korosztályunk a soron következő fordulójára, ahol a második és harmadik mérkőzést játszottuk.

U15 alapszakasz III. forduló
2023. november 15.

November 12-én vasárnap, hazai pályán játszottuk az alapszakasz III. fordulóját. Az első meccset a Gödöllő együttesével, a másodikat Eger csapatával játszottuk.

Kikaptunk a KRE SC otthonában
2023. november 07.

November 12-én vasárnap, a KRE SC csapata ellen játszottunk ahol sajnos 3:0-ás vereséget szenvedtünk.

November 05-én vasárnap, az Emericus fiatal csapatát fogadtuk a Sződliget utcai csarnokunkban!

Az edző földet ért, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának november 5-i tornájáról. Hasonlóan indult a napunk, mint a legutóbbi egri utunk alkalmával, ...

U13-as második forduló
2023. november 07.

November 4-én szombaton, hazai fordulón vettek részt az U13-as lányaink, melyen az CSRC SE és a KESI „B” csapatát láttuk vendégül. Szinte lemásoltuk az előző forduló forgatókönyvét.

Küzdelmes győzelem
2023. október 30.

Október 28-án szombat 18:00 órai kezdéssel a Kistext csapatához látogatott felnőtt csapatunk. Két játékosunk sajnos nem tudott részt venni ezen összecsapáson, ...

U15 alapszakasz II. forduló
2023. október 29.

Október 28-án szombaton, hazai pályán játszottuk az alapszakasz II. fordulóját. Az első meccset a KSE gárdájával, a másodikat a Kistarcsa csapatával játszottuk.

Izgalmas, színvonalas mérkőzést játszottunk október 24-én a Folyondár utcai Vasas csarnokban. Bár egyénileg és technikailag is képzettebbek voltak a mieink, mégis 3:2-es vereséget szenvedtünk.

Minden kezdet valamilyen, avagy rövid összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának október 22-i tornájáról. Elindult hát a 2023/24-es szezon, ahol a Palota RSC U17-es csapata a III. osztály Kelet A csoportjában kezdte meg a küzdelmet, ...

A Palota RSC U17-es csapata a versenyszezon előtt tengerészgyalogos kiképzést tartott két felkészülési tornán is pályára lépve. Szerettem volna látni, hogy a lányok az alapozás után milyen fizikális állapotban vannak, ...

Első hazai mérkőzésünk
2023. október 24.

Október 21-én játszottuk első hazai mérkőzésünket a Pécs csapatával. Mintha egy hullámvasútra ültünk volna fel. A meccs első két szettjében brillíroztunk főleg a támadó jellegű nyitásainknak köszönhetően.

U13-as első forduló
2023. október 24.

Október 21-én, az Emericus otthonában került megrendezésre az első U13-as fordulónk. A lányok többségének ez volt az első hivatalos röplabda mérkőzése, ...

U15 alapszakasz I. forduló
2023. október 17.

Október 14-én szombaton, ragyogó napsütésben, ragyogó mérkőzéseket játszottunk a bajnokság első fordulójában Budaőrsön a Röppalánták csarnokában.

Szezonnyitó mérkőzésünket a Közgáz csapata ellen játszottuk a hétvégén. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés számunkra, hisz erős ellenfelet kaptuk kezdésnek.

1. Inkluzív röplabda torna
2023. szeptember 20.

Szeptember 17- én a felnőtt csapatunk meghívást kapott az MTK ülőröplabda csapatától az 1. Inkluzív Röplabda Tornára, ahol három röplabda csapat mérkőzött meg egymással.

Füvespálya verseny Fóton
2023. szeptember 20.

Szeptember 17- én ragyogó napsütésben került sor az első füvespálya versenyre Fóton, ahová a Czuk szülők hívták meg a csapatot és a szülőket. Öt csapat részvételével, két pályán folytak a küzdelmek.

A 2023-2024 idényben az U-15 csapatunknál új edző lesz Biszku Éva személyében. Biszku Éva többszörös Magyar válogatott röpladázó, aki együtt játszott egyesületünk alapítójával Szalayné Sebők Évával is.

A röplabda minden életkorú és képességű ember számára egy életre szóló lehetőséget kínál a játékra, a versenyre és a kiváló teljesítményre.
A röplabda az egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb sport, amelyet játszani és nézni lehet, és az ügyesség, az atletikusság és a csapatmunka egyedülálló kombinációját igényli.