Palota Röplabda Sport Club

img
NB II. rájátszás III. forduló

2024. 02. 27. kedd

Február 24-én szombaton, felnőtt csapatunk a Közgáz együttesét fogadta. Ellenfelünk, épphogy lecsúszott a felsőházba jutásról, így erősebb játékerőt képvisel, mint mi.

A mérkőzés előtt csak annyit kértem a lányoktól, hogy stressz nélkül bátor játékkal próbáljanak küzdeni. Itt elsősorban a játékosok és a csapat fejlődése a cél és az, hogy azt játszák, amit edzéseken gyakorlunk és azt a tudást adják, amit már tudnak. Büszkén állíthatom, hogy minden játékosom odatette magát egytől-egyig és aki a pályán volt mindent megtett a jobb eredmény eléréséhez. Mindenki kapott játéklehetőséget, ki többet ki kevesebbet, de bizonyított, hogy jobb ellenféllel szemben is tud jobban koncentrálni és játszani. Igaz 3:0-ás vereséget szenvedtünk, de aki ott volt a mérkőzésen az láthatta, hogy nem volt sima győzelem.

A Közgáz csapata most csak a helyezett, agresszív nyitásaival volt jobb nálunk. Sajnos a játékvezetők kulcsfontosságú pillanatokban ellenünk hoztak rossz döntéseket többször is. Például amikor a harmadik szettben, 20 pont felett, egy vonalon landolt ütésünket out-ra ítéltek. Ezzel megfosztva minket egy lehetséges nyert szettől.

Meglátásom szerint, ha ez nincs nem biztos a 3:0-ás vereségünk. A mutatott játék bizakodásra ad okot, a hétvégén ugyanis Pécsre utazunk és szintén egy jó csapat ellen lépünk majd pályára. Remélhetőleg ott sikerül majd nyernünk is.

Eredmény:

  • Palota RSC - Közgáz SC 0 : 3 ( 16:25, 21:25, 21:25 )

  • Csak a Palota! ❤️