Palota Röplabda Sport Club

img
Elkezdtük végre a rájátszást

2024. 02. 19. hétfő

Február 17-én szombaton, az NB-II-es lányaink az Emericus csapatával játszotta a rájátszás második, de valójában az első fordulóját a Villányi úti csarnokban.

Nem ez lett volna az első összecsapásunk, de az előző forduló a Kistext csapata körüli gondok miatt, nem került lejátszásra. Így azt 3:0 arányban megnyertük. De ez a négy hét szünet mérkőzés nélkül, rányomta bélyegét a lányok Emericus elleni játékára.

Az első szettben mintha a hat játékosomból egy sem lett volna a pályán. Nem tudtuk még az egyszerű nyitásokat sem megfogni, rendre hibáztunk a támadásainkban is. Ős káosz alakult ki a térfelünkön.

A második szettben rendeztük sorainkat, de a játék képe még mindig alulmaradt a szokásostól. Sok hibával játszottunk, a szerencsénk csak az volt, hogy az ellenfél játékosai is elfáradtak. Talán a rutin mellettünk állt minek köszönhetően a következő három szettet mi tudtuk megnyerni.

Sajnos bizonytalan játékunk valószínűleg kezdő feladónk hiányának is betudható volt, aki kéz sérülése miatt kényszer pihenőn van. Helyette az U17-es csapat irányítója adott fel.

Ami örömre ad okot az a 3 pont, amit megszereztünk a 3:1-es győzelemért.

Eredmény:

  • Emericus - BDSE - Palota RSC 1 : 3 ( 25:14, 19:25, 17:25, 19:25 )

  • Csak a Palota! ❤️