Palota Röplabda Sport Club

img
U15 Budapest Bajnokság

2024. 02. 16. péntek

Február 14-én szerdán, az U15-ös csapatunk, a Budapest Bajnokság keretén belül a Vasas együttesével játszotta a soron következő mérkőzését.

Az első játékrészben pontos, fegyelmezett, látványos, az egész idényben nyújtott legszebb játékkal, magabiztosan nyertük az első szettet.

Úgy tűnt, megállíthatatlan a csapat, ám egyszerű, apró hibák miatt, szoros küzdelemben 28:26-ra elvesztettük a második szettet. Ennek eredményeként hitehagyottan, enerváltan játszottak a lányok a harmadik játékrészben, viszont szóhoz jutottak a cserék is, lehetőséget adva ezzel a kezdőjátékosoknak, hogy összeszedjék magukat.

A negyedik szettben valóban magukra találtak a mieink, elszántan küzdöttek és 18:12-re megszereztük a vezetést. Ám ettől kezdve a taktikai utasítások be nem tartása megbosszulta magát: biztonsági nyitás helyett három méterrel az alapvonal mögé nyitás, okos megoldások helyett nagyerejű hálóütések, kommunikáció hiányára utaló labdaleesések követték egymást, az előny pedig egyre fogyott. Amíg mi 4 pontot gyűjtöttünk, addig ellenfelünk 10-et. Ezt a meccset sokkal inkább mi vesztettük el, mintsem az ellenfelünk nyerte meg.

Legközelebb, okosabb játékkal és koncentráltabban kell játszanunk ahhoz, hogy meg is nyerjük a mérkőzést!

Eredmény:

  • Palota RSC - Vasas kék 1 : 3 ( 25:20, 26:28, 8:25, 22:25 )

  • Csak a Palota! ❤️