Palota Röplabda Sport Club

img
U15 Középszakasz II. forduló

2024. 02. 05. hétfő

Február 03-án hazai pályán játszották U15-ös lányaink a középszakasz második fordulóját, ahol az UTE U15-ös és a BTDSE csapatával mérték össze tudásukat.

Izgalmas, látványos és fegyelmezett játékkal, kétszer 3:0 - ide

Az Újpest csapata ellen kezdtük a hazai rendezésű tornát szombaton, a Sződliget utcában. Az áltagban jóval magasabb ellenfelünkkel szemben okos, időnként szemet gyönyörködtető játékkal három játszmában győztük le a lila-fehér együttest.

Fordulatos szetteket láthatott a lelkes szúrkoló táborunk, mivel mindkét csapat felváltva szerezte meg a vezetést. Ám a szettek végére a mi térfelünkön jelent meg a győztesnek járó 25 pont. A lányaink mind nyitásban és nyitásfogadásban, mind ütésben és mezőnyben felülmúlták az ellenfelüket. A második szett igazán izgalmasan alakult, mert 23 egált mutatott a tábla, ám bravúros megoldásokkal mindkét pontot begyűjtöttük.

A második meccset a Taksony együttesével játszottuk. A viszonylag könnyebb ellenfelünkkel szemben az első játékrészt nehezebben sikerült megnyerni, mint az utána következőket, de szépen belelendültek a lányok, és a folytatásban szemfüles megoldásokkal szereztünk pontokat. Nagy öröm volt látni az újonnan igazolt Origós játékosokat a pályán, akik annak ellenére, hogy először léptek pályára, egyáltalán nem voltak megilletődve.

Szép volt Lányok! Hajrá Palota!

Eredmények:

  • Palota RSC - UTE U15 Fehér 3 : 0 ( 25:13, 25:23, 25:11 )
  • BTDSE - Palota RSC 0 : 3 ( 21:25, 15:25, 16:25 )

  • Csak a Palota! ❤️