Palota Röplabda Sport Club

img
U13 Elkezdtük a középszakaszt

2024. 01. 25. csütörtök

Január 21-én vasárnap, az U13-as lányaink, hazai fordulóval kezdték meg a szezon második felét. A Szolnoki SPC és a Röppalánta SE csapataival játszottunk.

Első mérkőzésünkön a Szolnok csapatával találkoztunk, ahol meglepően jól muzsikáltak a lányaink. A szokásos hullámvölgyeket elkerülve magabiztosan, szép játékkal, pazar nyitásaránnyal hoztuk az első két játszmát. A harmadik játszma kissé szorosra és izgalmasra sikerült, de az eredményjelzőt kiakasztva, 32:30-ra azt is sikerült bezsebelnünk.

Második meccsünkön a Röppalánta csapatával találkoztunk. Tőlük az ősz folyamán (ellenük debütáltunk) kikaptunk, ezért kíváncsian vártuk, hogy alakul majd a mérkőzés. Szerencsére, vagy a hazai pálya előnyeit élvezve, itt is mi irányítottuk a mérkőzést. A játékunk továbbra is meggyőző volt. Néhány figyelmetlenséget leszámítva, többnyire összeszedett játékkal kerekedtünk az ellenfelünk fölé. A harmadik játszmában sajnos nem sikerült megismételni a korábbi harciasságot, ezért az elúszott, de a 2:1 arányú győzelemmel is elégedettek lehetünk.

Mindkét meccsen tudott játszani mindenki legalább egy játszmát, ami fontos dolog. A lányok sokat fejlődtek, nagyon büszkék vagyunk rájuk.

Eredmények:

  • Palota RSC - Szolnoki SPC kék 3 : 0 ( 25:11, 25:16, 34:32 )
  • Röppalánta SE - Palota RSC 1 : 2 ( 14:25, 18:25, 25:9 )

  • Csak a Palota! ❤️