Palota Röplabda Sport Club

img
Magunknak tettük izgalmassá

2023. 11. 29. szerda

November 28-án az U15-ös Budapest Bajnokság keretén belül a Kinizsi utcai Közgáz csapatával mértük össze tudásunkat.

A mérkőzésen Anna nélkül kényszerültünk játszani. Ez megzavarhatta a lányainkat, mert bizonytalanul kezdtük a meccset, de ennek ellenére megnyertük az első szettet.

Ám a második játszmában sorra adogattuk a pontokat az ellenfelünknek, amelyik nagy örömmel vette az ajándékokat. Elsősorban a nyitásfogadás, a taktikai hibák, a zavarodottság miatt tálcán kínáltuk a szettet.

A játszma után kénytelen voltam erélyesen rászólni a lányokra, hogy szedjék össze magukat, kezdjenek el játszani, felpörögni, akarjanak győzni, és a hitehagyott játék helyett vegyék elő az edzéseken begyakorolt okosságokat a tarsolyukból.

Lilla annyira komolyan vette az intelmeket, hogy egyből nyitott 14-et zsinórban, amiből kettőt felugorva végezhetett el, megnyugtatva ezzel a mieinket, és elvéve az ellenfelünk kedvét a játéktól. Ráadásul ezt megismételte a negyedik játékrészben is, amivel sikerült végleg megpecsételni vendéglátóink sorsát.

Új játékos is pályára lépett, Tamáska Bernadett most először belekóstolhatott a meccs izgalmaiba. A mérkőzés hőse Alina volt, akinek az előzőnapi edzésen egy rosszul sikerült sáncolásnál megsérült az egyik ujja, ami miatt kétséges volt a szereplése. Ennek ellenére mégis vállalta a játékot, nagyban hozzájárulva ezzel a végső győzelemhez!

Szép volt Alina, szép volt Lányok!

Eredmények:

  • Közgáz SC - Palota RSC 1 : 3 ( 15:25, 25:19, 8:25, 14:25 )

  • Csak a Palota! ❤️