Palota Röplabda Sport Club

img
U15 alapszakasz I. forduló

2023. 10. 17. kedd

Október 14-én szombaton, ragyogó napsütésben, ragyogó mérkőzéseket játszottunk a bajnokság első fordulójában Budaőrsön a Röppalánták csarnokában.

A Lilla, Dorka, Timi, Bodza, Anna, Alina kezdő hatossal kezdtük a mérkőzést, Barbi liberózott. Réka és Lili csereként segítette a csapatot.

Határozottan, magabiztosan kezdte az összecsapást a Palota. Elsősorban a nyitásaink, a nyitásfogadásaink és az ejtéseink voltak eredményesek. Timi, szépeket adott fel, de az ütések végrehajtásában előjött a szokásos hiba, hogy a jó feladást nagyon be akartuk ütni. Emiatt jött a befeszülés, és a labda a hálóban kötött ki. Ezen a téren még sokat kell fejlődnünk, de összességében - időnként látványos labdamenetekkel tarkítva - mindkét meccsen 3:0-ás győzelmet arattunk.

Timi lába, sajnos letapadt a gumis talajon, Lilla pedig a karját fájlalta, mert valaki belekönyökölt. Így a második összecsapást más összeállításban kezdtük: Timi helyére Lili állt be, Lilla pedig Rékával cserélt, a liberó posztot pedig Bianka foglalta el. Nagy öröm volt látni, hogy a csapat továbbra is a győzelem felé haladt, amit végül sikerült megszerezni!

Gratulálok a csapatnak! Szép volt Lányok!

Eredmények:

  • Lőrinc 2000 SE - Palota RSC 0 : 3 ( 21:25, 8:25, 23:25 )
  • Palota RSC - Röppalánta SE 3 : 0 ( 25:12, 25:6, 25:18 )

  • Csak a Palota! ❤️