Palota Röplabda Sport Club

img
Füvespálya verseny Fóton

2023. 09. 20. szerda

Szeptember 17- én ragyogó napsütésben került sor az első füvespálya versenyre Fóton, ahová a Czuk szülők hívták meg a csapatot és a szülőket.

Öt csapat részvételével, két pályán folytak a küzdelmek.

Az első meccsen a Lili - Réka páros csapott össze az Alina - Bodza duóval. Az izgalmas, fordulatokban gazdag összecsapáson végül a győzelmet a Lili - Réka kettős szerezte meg (15:13). Iza és Anna a Panka - Barbi együttes felett aratott győzelmet (15:7). Ám utóbbiak már a következő mérkőzésen vígasztalódhattak a Lili - Réka csapat legyőzésével (15:13).

Az Iza - Anna kettős a második győzelmét is begyűjtötte, méghozzá Lillával és Timivel szemben (15:13), míg Alina és Bodza 15:8-ra legyőzte Pankát és Barbit, majd ezt követően megszerezték második győzelmüket, miután a Lilla - Timi páros ellen 15:11-re nyertek.

Iza és Anna a folytatásban legyőzte a Lili - Réka alkotta együttest (15:12), amelyik viszont a következő összecsapást 15:12-re elvesztette Lillával és Timivel szemben.

Mivel Alina és Bodza győzött Iza és Anna ellen 15:13-ra, Lilla pedig Timivel az oldalán 15:7-re jobbnak bizonyult Pankával és Barbival szemben. Kiderült, hogy ők szerezték meg a 3. helyet. Ám az elsőség sorsa még nem dőlt el, mert holtverseny alakult ki Alina - Bodza és Iza - Anna között. Mindkét együttes 3 győzelemmel és 1 vereséggel állt az első helyen. Ugyancsak pontegyenlőséget hozott Panka - Barbi és Lilla - Réka együttes állása. Következhetett a mindent eldöntő döntő, ahol két játszmában dőlt el az elsőség sorsa az Alina - Bodza páros javára. A 4. helyet Panka és Barbi szerezte meg.

   1. Alina - Bodza
   2. Iza - Anna
   3. Lilla - Timi
   4. Panka - Barbi
   5. Lili - Réka

Egyetlen csapat sem maradt győzelem nélkül, ami azt mutatja, hogy kiegyenlített volt a mezőny. A kimerítő mérkőzések között/után a vendéglátóink és a vendégek gondoskodtak a gazdag lakomáról.

Simon-Magosi Éva valószínűleg csúcsot döntött, mert 5 és fél órát állt a tűzhely mellett, hogy megsüsse a 100 palacsintát!

Köszönet mindenért, a remek hangulatért, az ötletért, a rendezésért!

Reméljük az első összejövetelt több is követi majd, hiszen most a gyerekek örömröplabdázhattak, és a szülők is találkozhattak egymással.


Csak a Palota! ❤️