Palota Röplabda Sport Club

img
U15-ös országos döntő

2023. 05. 29. hétfő

Május 27-én az U15-ös III. osztályú országos döntőn vett részt a csapatunk!

Elsőnek a hazai Békéscsaba csapatával csaptunk össze, akiket az erőszakos és pontos nyitásainkka,l valamint az összeszedett játékunkkal meg is tudtuk lepni, az első szettet meg is tudtuk nyerni. Sajnos a kezdeti lendület megtört, és a második-harmadik szettben önmagunkat kerestük a játék minden területén.... A negyedik szettre sikerült egy-egy rövid ideig visszatalálnunk a pontos játékunkhoz, de sajnos ez már későn jött. Ezen a mérkőzésen nagyon sok rontásunkkal magunk ellen dolgoztunk. A Békéscsaba nagyon szépen összeszedetten és pontosan játszott, így a döntőben folytathatták tovább.

Nekünk a második mérkőzés a bronz mérkőzés volt, ahol nagyobb elánnal meneteltek és koncentráltabb, kevesebb hibával rendelkező játékot mutattak a lányok, mint az előző mérkőzésen. Nagyon szépen betartották a taktikai utasításokat. Viszont láttam az évben begyakorolt technikai elemeket! Örültem, hogy szépen tudtunk játszani. Meg is lett az eredménye, és sikeresen a 3. helyezést értük el. A Szolnok csapatával egész évben nagyokat küzdöttünk most sikerült egy jó formaidőzítéssel győzelemmel zárnunk az OGYB-t.

Bronz éremmel sikerült zárnunk az évet. Amikor elindultunk szeptemberben, az elsődleges célom volt a legjobb 6-ba bejutni, másodlagos (úgynevezett siker) célként pedig a 3. helyet tűztem ki, amit sikerrel is tudtunk teljesíteni. Az eredménnyel együtt a lányok technikai fejlődése is látványos volt, aminek külön örültem.

Eredmények:

  • BRSE-Zöld - Palota RSC 3 : 1 ( 10:25, 25:13, 25:17, 25:22 )
  • Palota RSC - Szolnoki SPC Sárga 3 : 0 ( 25:11, 25:17, 25:20 )

  • Csak a Palota! ❤️