Palota Röplabda Sport Club

img
Mini csapatunk Leányfalun

2023. 02. 24. péntek

Február 19-én, vasárnap, a Mini korosztályos lányaink, Leányfalura utaztak a 6. országos fordulójukra.

Sajnos egy újabb olyan hétvégét tudhatunk magunk mögött, melyen betegségek miatt nem tudtunk a minimális 8 fővel megjelenni, ezért a megszerzett pontjaink nem kerülnek fel a tabellára.

A Röppalánták ellen fej-fej mellett haladtunk, de a végső játszmában nem találtuk meg a fonalat és kicsúszott a kezünkből az iranyítás. A Dunakanyar ellen szépen kompenzáltuk az első meccsen vétett hibáinkat és sikerült mindhárom játszmát megnyernünk. Egyre több nyitásunk jutott át az ellenfél térfelére és a befejezéseink is hatékonyabbá váltak.

A Röpisuli ellen teljes káosz volt a fejekben, összeomlottunk mint a kártyavár. Bármit játszottunk vagy nyitottunk át, azt rögtön visszadobták a mi térfelünkre, és ez csapkodó tollasozás széttörte a játékunkat. Minden játékelemben borzalmasan teljesítettünk. Az első két játszma elvesztésének lelki sebeire már csak egy gyenge tapaszt jelentett a harmadik játszma behúzása.

Mindenkin érződött a feszültség, ami azt jelenti, hogy fontos volt nekik (ami jó dolog), de sajnos vannak ilyen napok és ezt is át kell élni a teljesség érdekében. Szerencsére egyre ügyesebbek és bátrabbak a lányok. Voltak szép egyéni megoldások mindenki részéről. Pazar felső nyitások, szépen berajzolt fogadások, mentések, jó tempójú feladások és ütések is. Mindent egybevetve ez egy tanulságos nap volt.

A szülőknek ismételten óriási hálával tartozunk, nélkülük nem tudna működni ez az egész, köszönjük!

Eredmények (melyek nem kerültek jegyzőkönyvbe):

  • Röppalánta - Palota RSC 2 : 1 ( )
  • Dunakanyar LSN - Palota RSC 0 : 3 ( )
  • Belvárosi Röpi Suli - Palota RSC 2 : 1 ( )

  • Csak a Palota! ❤️