Palota Röplabda Sport Club

img
U13-as torna Szigetszentmárton

2023. 02. 07. kedd

Február 5-én Szigetszentmártonra látogattak az U13-as lányaink a soron következő fordulójukra.

Első mérkőzésünket az RSZSE csapata ellen vívtuk, melyet 3:0 arányban sikerült megnyernünk. Kissé álmosan kezdtek a lányok, de szépen lassan megtaláltuk az ellenszert az egyből visszadobott labdákra.

Második meccsünket már egy komolyabb erőt képviselő, tetszetős játékot mutató ellenféllel vívtuk, pontosabban a KSE kék ellen. Első játszmánkat nagyon szép játékkal nyertük 25:15-re, jó nyitásokkal, okos és ügyes befejezésekkel operáltak a lányok. A második és harmadik játszmában sajnos nem sikerült maradandót alkotnunk. A technikai végrehajtásaink sehogy nem akartak összejönni. Az akarat megvolt, de minden egyes hiba után egyre görcsösebben játszottunk, és egyre lejjebb csúsztunk mentálisan, ezért sajnos 1:2 arányban elveszítettük a mérkőzést (16:25,13:25). Kisebb fejmosás után talán sikerült csillapítani a kudarcot, mert a következő meccsre újra erőre kaptunk.

Az UTE bíbor csapata ellen sikerült 2:1 arányban diadalmaskodnunk a harmadik mérkőzésünkön. Végig fölényben játszottunk, és bár a második játszmában újra botladoztunk kicsit (és az el is úszott), a harmadikban javítottunk az eredményen.

Jó volt újra egy nagy kihagyás után megint élesben játszani. A lányok egyre ügyesebben mozognak a pályán, és nagyon szépen fejlődnek. Óriási köszönettel tartozunk a szülőknek, akik minden lehetséges módon támogatják a csapatot és az egyesületünket!

Eredmények:

  • Palota RSC - RSZSE 3 : 0 ( )
  • Palota RSC - KSE U13 kék 1 : 2 ( 25:15, 16:25, 13:25 )
  • UTE U13 Bíbor - Palota RSC 1 : 2 ( )

  • Csak a Palota! ❤️