Palota Röplabda Sport Club

img
U17-es torna összefoglaló

2023. 02. 14. kedd

Összefoglaló a Palota RSC U17 csapatának 2023. február 4-i tornájáról.

Kíváncsi voltam, sikerül-e átmenteni a csapatnak a korábbi tornák jó teljesítményét erre a soron következő 2 mérkőzésre. Szerencsére a Lányok kegyesek voltak hozzám, nem tépázták meg az idegeimet, a nap során koncentrált teljesítménnyel rukkoltak elő. A szerváink a helyükön voltak, talán csak az Eger elleni harmadik szettben szaladt szét kicsit a ménes. Szerencsére a mérkőzés végére sikerült minden paripát megint a kocsi elé befogni, így játszmavesztés nélkül zártuk az első mérkőzésünket az egri csapat ellen, akik legutóbb bizony alaposan megnehezítették a dolgunkat.

Szerencsére a Salgótarján csapatát is sikerült magabiztos, olykor látványos játékkal legyőzni. Folytatódott tehát a serdülő csapat menetelése a bajnokságban. Remélem, a kisebb-nagyobb sérüléssel vagy betegséggel küszködő játékosok is hadra foghatók lesznek a következő fordulóban, amikor 2 nagyon erős ellenféllel, a Szolnokkal és a Debrecennel csapunk össze a Sződliget utcai oroszlán (olykor oroszlán-szagú) barlangunkban.

Hogyan látták a Lányok?

Jenei Kata (U15-ös játékos)

Amikor elindultam a meccsre, semmilyen elvárásom nem volt magammal szemben. Csak örültem, hogy ott lehetek. Aztán eljött az a pillanat, hogy pályára küldtek. Elég idegesen mentem be, mert féltem attól, hogy hogyan fogok teljesíteni. De aztán szereztünk néhány pontot, és majdnem teljesen olyan volt, mintha mindig ebbe a csapatba tartoztam volna. A lányok nagyon jól játszottak, nagyon összehangoltak voltak.

Le Khanh Ngoc (U15-ös játékos)

Szombaton a csapattal a soron következett mérkőzésünket játszottuk le a Sződliget utcában. Az első meccsen az Eger csapatával csaptunk össze. Az első két szettben uraltuk a játékot és magabiztosan tudtunk győzni. Az utolsó felvonásban a tudatalattink egy picit elengedett és a koncentrációnk is zuhanásnak indult. Szerencsére a végére összekaptuk magunkat és egy markáns 3:0-ás szettarányú győzelmet zsebelhettünk be az ellenféltől. A második meccset a Salgótarján csapata ellen játszottuk. Magabiztos, határozott játékkal ki is harcoltuk a következő győzelmünket. Összeségében egy jó napot zárhattunk, mindenki beletette a maga legjobb tudását.

Eredmények:

  • Palota RSC - EVSI-A 3 : 0 ( 25:16, 25:16, 25:22 )
  • Palota RSC - SBTC U17 A 3 : 0 ( 25:8, 25:17, 25:12 )

  • A csapat tagjai: Janka Tamara (csk), Király Csenge, Endrődi Noémi, Hámori Zara, Fülöp Kata, Le Khanh Ngoc, Bötkös Flóra, Jenei Kata.

    Csak a Palota! ❤️