Palota Röplabda Sport Club

img
U13-as OMB forduló

2022. 02. 28. hétfő

Február 27-én, vasárnap, hazai II.osztalyú OMB fordulón vettek részt az U13-as lányaink. Az ellenfeleink a Dunakanyar LSN, az UTE "B" és az Emericus SE csapatai voltak.

Jó kis csatákat láthattunk, de rengeteg alapvető hibát is elkövettünk. Kicsit mintha megilletődtek volna a lányok. Nem jöttek össze a befejezéseink, elizgulták a nyitásokat és nem volt elegendő mezőnymunkánk sem. Mindezek ellenére mindenki mutatott olyat a játékok folyamán,ami a részéről fejlődést jelent. Megvillant egy-két remek tempójú befejezés, voltak nagyszerű mentéseink, sáncoltunk is, és akadt néhány kiváló nyitásunk is, amelyek biztató jelek a jövőt illetően. Az utolsó játszmánkat, nagy küzdelmek árán megnyertük, ami szép befejezése volt a napnak.

Készültünk serlegekkel érmekkel és különdíjakkal is, ahogyan azt szokás, de sajnos az UTE csapata nem volt hajlandó lejátszani egy mérkőzést és az eredményhírdetés előtt távoztak.

Vigaszdíjként megjutalmaztuk magunkat a bronzéremmel és egy serleggel, és a csapatunk legjobb játékosának, Lőrincz-Kozma Annának is kijárt különdíj a teljesítményéért.

Csak a Palota! ❤️

Eredményeink:

  • Palota RSC - Dunakanyar LSN 0 : 3 ( 21:25, 7:25, 23:25 )
  • Palota RSC - UTE "B" 0 : 3 ( 5:25, 17:25, 22:25 )
  • Palota RSC - Emericus SE 1 : 2 ( 10:25, 15:25, 25:21 )