Palota Röplabda Sport Club

img
Küzdelmes mérkőzés az NB II-ben

2024. 01. 18. csütörtök

Január 14-én vasárnap, hazai pályán fogadtuk az NB II-ben újoncként induló Károli G. Református Egyetem röplabda csapatát. A csapat tagjai viszont nem újoncok hisz sok rutinos játékos alkotja.

Az első mérkőzésünket 3:0 arányban elveszítettük ellenük ezért a mostani meccset a tisztes helytállásra alapoztuk. Nagy meglepetésünkre olyan jól játszottunk, ami még ebben az idényben egyszer sem sikerült. Végre egységes volt a csapat és azt játszottuk, amit tényleg tudunk.

Bátran kezdtük a játékot, jól helyezett nyitásokkal és kemény támadásokkal leptük meg az ellenfelünket. Az első és második szett is kiélezett volt végig, de a végül mindkettőt sikerült megnyernünk kettő ponttal. A harmadik és a negyedik szettben már látszottak a fáradás jelei a lányokon, nem tudtak hosszabban koncentrálni. 25:19-re mind a két szettet elveszítettük. Az ötödik szettben ismét visszajött a harcos Palota és izgalmas játékban 15:13-ra ugyan vesztettünk, de nekünk a tapasztalat és az élmények, amiket átéltünk, pozitív jelentéssel bírtak.

A tudat, hogy a csoportban valószínűleg a felsőházba feljutó csapat ellen ilyen jól tudunk játszani és küzdeni, biztos jele a csapat fejlődésének.

Eredmény:

  • Palota RSC - KRE SC 2 : 3 ( 25:23, 27:25, 19:25, 19:25, 13:15 )

  • Csak a Palota! ❤️