Palota Röplabda Sport Club

img
U13-as második forduló

2023. 11. 07. kedd

November 4-én szombaton, hazai fordulón vettek részt az U13-as lányaink, melyen az Csepeli RC SE és a KESI „B” csapatát láttuk vendégül. Szinte lemásoltuk az előző forduló forgatókönyvét.

Mindkét mérkőzésünk első játszmáját sikerült megnyernünk, de a másodikban sajnos egyenlítettek az ellenfeleink. A harmadik játszmánk volt a sorsdöntő mindkét esetben. A Csepel csapata ellen 22:22-nél sajnos szétestünk fejben, kicsúszott a kezünkből az irányítás és elvesztettük a mérkőzést, viszont a Kecskemét csapata ellen nagy küzdelmek árán sikerült kiharcolnunk a győzelmet.

A lányok szépen fejlődnek, mindenkinek voltak remek megoldásai, amikor a pályára lépett. Minden játékelemben érezhető volt a javulás a korábbi fordulóhoz képest. A nyitásaink egyre veszélyesebbek és egyre nagyobb arányban sikeresek, a bejátszások pontosabbak, a feladásaink is többször érnek célba, viszont a támadásaink most nem működtek olyan hatékonyan, mint ahogy szerettük volna.

Egyre inkább összeáll a fejekben, hogy kinek mi a dolga és hogyan kellene a mezőnymunkában hatékonyabbá válnunk. Ahhoz képest, hogy milyen rövid ideje dolgozunk együtt a lányokkal nagyon biztató képet fest a játékuk.

Gratulálunk a lányoknak és köszönjük a szurkolást a szülőknek!

Eredmények:

  • Palota RSC - Csepeli RC SE 1 : 2 ( 25:15, 10:25, 22:25 )
  • KESI 'B' - Palota RSC 1 : 2 ( 14:25, 25:13, 27:29 )

  • Csak a Palota! ❤️