Palota Röplabda Sport Club

img
1. Inkluzív röplabda torna

2023. 09. 20. szerda

Szeptember 17- én a felnőtt csapatunk meghívást kapott az MTK ülőröplabda csapatától az 1. Inkluzív röplabda tornára, ahol három álló röplabda csapat a Delta Röplabda SE, az UTE U20 Fehér és a Palota Rsc, valamint az MTK Női Ülőröplabda csapata mérkőzött meg egymással.

A torna célja az ülőröplabda megismerése volt az álló csapatok számára, illetve felkészülés a bajnokságokra.

Számunkra ennél sokkal többet jelentett ez a nap, hiszen idén sok saját nevelésű fiatallal vágunk neki az NB II. bajnokságnak és így alkalom nyílt a lányoknak, hogy jobban megismerjék egymást. Minden meccset nagy lelkesedéssel játszottunk végig de a legnagyobb öröm mégis az ülőröplabda mérkőzésen volt, mivel számunkra ez még kissé idegen terep, de ha valami sikerült azt nagy örömujjongás követte. A végére már ráéreztünk a játékra és az utolsó szettben meg is nehezítettük az MTK dolgát. De persze a rutin velük volt így ők nyerték a mérkőzést 3:0-ra!

Az álló csapatok ellen viszont nyerni tudtunk. A Delta RSE a Bp. bajnokságban induló rutinos játékosaival izgalmas és hasznos meccset játszottunk, ahol 3:1-re nyerni is sikerült!

A következő mérkőzésen főleg a fiataljaink kaptak játék lehetőséget hiszen az UTE U20 fehér csapata is igen fiatal volt! Őket 3:0 arányban sikerült felülmúlnunk!

Köszönet az MTK-nak a nagyszerű szervezésért és a lehetőségért!

A csapat számára itt még mindig nem ért véget a nap mert ezután egy szabaduló szobás programra mentünk el. Három csoportra osztódtunk, ahol külön-külön kellett logikai feladatokat megoldanunk ahhoz hogy 1 óra alatt kiszabaduljunk a „Sherlock” illetve a „Fűrészes” szobákból. Természetesen mindenki kiszabadult cirka fél óra alatt! Mindenki nagyon jól érezte magát, sokat nevettünk és beszélgettünk! Sajnáljuk, hogy két játékosunk nem tudott részt venni sérülés, illetve munka miatt, de majd bepótoljuk velük is.

Köszönjük a Palota vezetőségének, hogy támogatott minket ebben a szórakoztató programban is!


Csak a Palota! ❤️