Palota Röplabda Sport Club

img
U13-as Mini Bajnokság

2022. 02. 06. vasárnap

A mai napon a U13 -as lányaink a Kertváros Se otthonában vettek részt az Országos Mini Bajnokság 5. fordulóján. Három mérkőzést sikerült játszanunk, amelyből csak kettő volt hivatalos, ugyanis a Kertváros csapatával a pihenőidőnkben játszottunk egy barátságos mérkőzést.

Az első merkőzést a VSD csapata ellen vívtuk, melyen 3:0 arányban diadalmaskodtak a lányaink. Szerényebb kepességű csapat ellen, nagyon szépen tette a dolgát mindenki, ügyes egyéni megoldások és szép összjáték is volt egyaránt.

A pihenőidőnket kihasználva, inkább játszottunk egyet a hazai csapattal, amelyen sajnos vereséget szenvedtünk 3:0 arányban, de legalább tudtunk gyakorolni egy erősebb csapat ellen. A soron következő OMB-s mérkőzésünkön az Emericus SE. csapatával meccseltünk, akik ugyancsak erős ellenfélnek számítanak ebben a korosztályban. Hősiesen küzdöttek a lányok de érezhető volt a másik csapat fölénye. Sajnos ezen a merkőzésen is 3:0-ás vereséget szenvedtünk, de voltak nagyszerű megoldásaink is.

Mindent egybevetve, nagyon jól éreztük magunkat. Ügyesedtek sokat a lanyaink az elmúlt hetekhez képest. Volt sikerélményünk, és eredményhirdetést is tartottak a szervezők, melyen gazdagodtunk egy bronzéremmel. Erdei Tímea kapta az egyik legjobb mezőnyjátékos különdíjat, akinek külön gratulálunk a meccseken nyújtott teljesítmenyéért!

Csak a Palota! ❤️

Eredményeink:

  • Palota RSC - VSD 3 : 0 ( 25:20, 25:10, 25:23 )
  • Emericus SE - Palota RSC 3 : 0 ( 25:14, 25:15, 25:7 )