Utánpótlás hírekUtánpótlás csapatainkJunior csapatunkSerdülő csapatunkGyerek csapatunkMini csapatunkSzupermini csapatunk

Országos Mini Kupa

2017. május 10. szerda

Május 6-7-én megrendezésre került az Országos Mini Kupa a Folyondár utcai Vasas Sportcsarnokban.

36 csapat indult az alap kategóriában és köztük természetesen a Palota kilenc minise is. Szombat délután három meccsből háromszor győztek a lányok, a Szolnok és a Dunakanyar két csapata ellen.

Vasárnap már reggel játszottak a mieink. Az első meccset a KRA ellen elvesztették, a Kispest és a Szerencs csapata ellen nyertek, így az utolsó meccsen a 9-10. helyért ment a küzdelem. Sajnos ezen a meccsen már elfáradtak a lányok, és nem tudtak győzni. Végül a 36 csapatból a Palota a 10. helyet szerezte meg, ami nagyon szép teljesítmény!

Gratulálunk lányok!

Palota RSC: Seprős Eszter, Nagy Kitti, Kiss Edina, Molnár Pálma, Seprős Anikó, Petrényi Szilvia, Finna Zsófia, Szilágyi Zorka, Négyesi Luca.
Edző: Nyuka Noémi


Mini Torna

2017. április 26. szerda

Április 22-én a Palota mini csapata részt vett a Kertvárosi SE felkészítő tornáján a XVI. kerületben.

Négy mérkőzést játszottak a nap folyamán. A Delta, a KRA és a Kertvárosi SE csapatait legyőzve jutottak a döntőbe, ahol a Gödöllő csapatával játszottak. Sajnos, ezen a napon nem lehetett a gödöllőieket megállítani, így a lányok vereséget szenvedtek. Ezüstéremmel térhettek haza, de a nap folyamán bemutatták a küzdeni tudásukat és a legjobb formájukat.

Gratulálunk az egész csapatnak!

Palota RSC: Seprős Eszter, Csóh Rebeka, Nagy Kitti, Molnár Pálma, Finna Zsófia, Petrényi Szilvia, Szilágyi Zorka.
Edző: Nyuka Noémi


Nyuszi Kupa

2017. április 07. péntek

Április 4-én egyesületünk megrendezte a XV. Kerület Önkormányzata támogatásával az első Nyuszi Kupát. Az eseményre a kerület általános iskoláiból jöttek lány röplabda csapatok, többek között a Szent Korona, a Kolozsvár és a Kontyfa iskolapadjaiból.

Hat csapat mérkőzött meg egymással, de mindenki a legszebb éremmel távozott a nyakában és persze csokitojással. A legügyesebb három csapat pedig kupát is kapott. Az első helyezést a szent koronai Menő-nyerők csapata érte el. Gratulálunk nekik is, és természetesen minden résztvevő csapatnak. Jó hangulatban, zene kíséretében zajlottak a meccsek, mind a felnőttek mind a gyerekek nagyon élvezték az eseményt.

Köszönjük a felkészítő tanároknak a remek munkát és a XV. Kerületi Önkormányzatnak, hogy lehetővé tette ezt a vidám délutánt.

Jövőre ugyanitt ugyanekkor találkozunk!

A Nyuszi Kupa szervezésében a Palota RSC elnöke Balogh Beatrix, és az egyesület két utánpótlás edzője Nyuka Noémi és Vígh Ivett segédkezett.


Országos Gyerek Bajnokság

2017. március 24. péntek

Március 11-én Egerben játszotta első tornáját gyerek csapatunk az Országos Gyerek Bajnokságon.

A lányok kicsit megilletődötten játszottak, látszott rajtuk, hogy most vesznek részt először ilyen tornán, de mindent megtettek a győzelemért. Ez most nem sikerült, de rengetek tapasztalatot szereztek és egy jó kis napot töltöttek együtt.

Van még mit csiszolniuk, fejlődniük a játék minden elemében, de ezért mindent meg is tesznek.

Ezt be is bizonyíthatják a következő tornán Békéscsabán.


Helyosztó a junior bajnokságban

2017. március 20. hétfő

Juniorjainknak a hétvégén befejeződött a bajnokság. A Palota lányai a 9-11. helyért szálltak harcba vasárnap a TF és a Budaörs csapatai ellen.

Az első mérkőzést a TF ellen játszották a lányok. Bátortalanul kezdtek, a játék minden elemében jobb volt az ellenfél. Sajnos, csak a harmadik szettben sikerült némi ellenállást tanúsítaniuk és úgy játszani, ahogy tudnak és mernek. De ez kevés volt a szett és a mérkőzés megnyeréséhez.

A Budaörs elleni mérkőzés egyből következett. Sikerült őket meglepni az első szettben és fontos szettgyőzelem lett a vége. Innen a Budaörs magasabb fokozatra kapcsolt, a mieink elfáradtak, nem tudtak küzdeni. Megérdemelten győzött a Budaörs. Ennek a csapatnak még rengeteget kell fejlődnie ahhoz, hogy az NB.I. junior csapatai gyorsabb, jobb ütőerővel rendelkező játékosai ellen eredményesebbek legyenek. Ez nyolc emberrel nehéz feladat.

A szezont végül a 11. helyen zárták a lányok.

Csapattagok: Király Dominika, Rózsa Nóra, Németh Réka, Boros Borica, Tóth Boglárka, Kilián Dóra, Vidor Kinga
Edző: Valasik Marietta


Dupla forduló a Serdülő Budapest Bajnokságban

2017. február 15. szerda

Az elmúlt hétvégén 2 mérkőzést játszottak serdülő lányaink a Budapest Bajnokságban.

Pénteken a Hercules vendégeként léptek pályára. Az első szettben kicsit bátortalanul kezdtek a lányok, a hazaiak jól kihasználták ezt. Ekkor feladó - feladóátlót váltott Mazsi, ezáltal Rózsa Nóra irányításával felzárkóztak, a nyitásokat jobban meghúzták és ez a szett sikeres befejezéséhez vezetett.
A második szettben ellenállhatatlanul játszott a Palota, nagyon jó nyitássorozatokkal 25:4-re nyerték a szettet.
A harmadik szettben játéklehetőséget kaptak az eddig kevesebbet játszó játékosok, akik meghálálták a bizalmat és győzelemre vezették a csapatot. A múltkori 3:2-re nyert meccs után idegen pályán nyerni 3:0-ra biztató jel a lányok fejlődésében. Mazsi, az edzőjük nagyon büszke a lányokra és örült a lelkes játéknak.

    Hercules - Palota RSC 0:3

Palota RSC: Rózsa, Misinszki, Somogyi, Erdődi, Szabó, Pásztor.
Csere: Hakkel, Vadász.
Edző: Valasik Marietta

Szombaton szintén idegenben játszottak a lányok, az MTK otthonába látogattak. Velük még nem játszottak, nem ismerték a játékukat.
Ezért, az első szettben bátortalanul és nagyon izgulva játszottak a lányok, aminek szett vesztés lett a vége. A második szettben felbátorodtak a mieink, remek nyitásokkal egyenlítettek. A harmadik szettben megismétlődött az első szettben látott játék, sőt, nagyon sok nyitást rontottak. Így ezt a szettet az MTK nyerte.
A negyedik szettben Mazsi büntetést ígért a rossz nyitásért. Ennek hatására összekapták magukat a lányok, 11:0-ig meg sem álltak. A szett további részében is nagyon figyeltek a nyitásokra, de feljavult a koncentrációjuk is, így megnyerték a negyedik szettet.
Következhetett az ötödik szett, ahol az elején kicsit görcsösen kezdtek, de sikerült felül kerekedni ezen és Hakkel Viki és Szabó Renáta sikeres és jó nyitásaiknak köszönhetően megnyerték a mérkőzést. Több önbizalommal még többre lennének képesek a lányok és hinni kellene magukban. Ennek ellenére a játékuk szépen alakul és dicséret illeti az egész csapatot, hogy két egymást követő napon idegenben tudtak győzni!

    MTK-Budapest - Palota RSC 2:3

Palota RSC: Hakkel, Rózsa, Misinszki, Erdődi, Somogyi, Szabó.
Csere: Pásztor, Schmél.
Edző: Valasik Marietta


Serdülő Budapest Bajnokság

2017. február 08. szerda

Serdülő lányaink lejátszották következő mérkőzésüket a Budapest Bajnokságban. A Közgáz B csapatát látták vendégül.

Az első szettet elvesztették bátortalan játékuk miatt. Nem voltak hatékonyak a nyitások, amiből az ellenfél jól támadott és nyerte a szettet.

A második szettől feljavultak a lányok nyitásai, nagyon jó játékkal, jó megoldásokkal sikerült megnyerni a mérkőzés.

    Palota RSC - Közgáz B 3:1

Palota RSC: Rózsa, Erdődi, Scmél, Szabó, Misinszki, Pásztor, Hakkel, Vadász.
Edző: Valasik Marietta


Országos Ifjúsági Bajnokság

2017. január 30. hétfő

Ismét lejátszottak juniorjaink egy fordulót az Országos Ifjúsági Bajnokságban január 29-én Budaörsön.

Az első mérkőzést a Budaörsi Emericus ellen játszották volna a lányok, de az ellenfélnek nem volt meg a kollektív versenyzési engedélye, így nem léphettek pályára. Ennek ellenére azért játszottak a csapatok két barátságos szettet, készülve a hétvégi bajnoki fordulóra.

A második mérkőzést a Serdülő válogatott ellen játszották. Jó és helyenként technikás támadásokkal sikerült nyerniük lányainknak. A mérkőzés közben sok nyitást rontottak, de ezen hiba kijavításán folyamatosan dolgoznak a lányok.

    Palota RSC - Serdülő válogatott 3:1

Palota RSC: Király, Rózsa, Németh, Kilián, Misinszki, Tóth Bernadett, Tóth Boglárka, Erdődi.
Edző: Valasik Marietta


Serdülő Budapest Bajnokság

2017. január 16. hétfő

Január 6-án serdülőink is lejátszották első mérkőzésüket az idén.

Az ellenfél a Herkules csapata volt. Nem indult jól a mérkőzés, még látszott az év eleji kezdés a lányokon, ezért el is veszítették az első szettet. A második és a harmadik szettben összekapták magukat, remek ejtésekkel és nagyszerű nyitásokkal sikerült nyerni. A negyedik szettben elbizonytalanodtak és ezt a Herkules nyerte. Az ötödik szettre újra erőre kaptak lányaink, lelkesen és jó játékkal megnyerték és ezzel a mérkőzést is.

Gratula a lányoknak a győzelemhez és a küzdeni tudással.

    Palota RSC - Herkules 3:2


Január 12-én a Kispest együttesével is játszottak.

Ezen a mérkőzésen a lányok a játék minden elemében jobbak voltak az ellenfélnél. Rutinjukkal könnyedén nyerték a mérkőzést. Lehetőséget kapott két fiatal játékos is, akik éltek a lehetőséggel és remek játékot mutattak.

    Palota RSC - Kispest 3:0

Palota RSC: Erdődi Anna, Schmél Violetta, Szabó Renáta, Misinszki Izabella, Pásztor Anita, Hakkel Viktória, Baranyai Laura
Edző: Valasik Marietta


Serdülő Budapest Bajnokság

2016. december 06. kedd

Serdülő csapatunk december 02-án lejátszotta következő mérkőzését a Budapest Bajnokságban.

Egy nagyon kis teremben játszottak ami akkor volt, mint egy röplabda pálya. Ez nagyon nyomasztotta a lányokat. A hazaiak nagyon lelkesen és jól mezőnyöztek, lányaink nem tudták felvenni a versenyt.

Ez az első vereségük a Budapest Bajnokságban.

    Zápor - Palota RSC 3:0

Palota RSC: Erdődi Anna, Schmél Violetta, Szabó Renáta, Misinszki Izabella, Pásztor Anita, Hakkel Viktória, Baranyai Laura (aki most játszott először a serdülők között)
Edző: Valasik Marietta


Országos Serdülő Bajnokság

2016. november 30. szerda

November 25-én Tatabányán játszottak serdülő lányaink.

Az első mérkőzésen a Delta csapatával találkoztak. Egy gyenge mérkőzésen, sok hibával játszottak a lányok és kikaptak.

A második mérkőzésen a hazaiakkal játszottak. A Tatabánya csapata erősebb, rutinosabb játékot mutatott be, amivel szemben nem tudták betartani az edzői irányelveket a lányok. Így ennek a mérkőzésnek is vereség lett a vége.

Csapatunk így 3. lett a csoportban.

    Palota RSC - Delta 0:3
    Palota RSC - Tatabánya 0:3

Palota RSC: Erdődi Anna, Schmél Violetta, Szabó Renáta, Misinszki Izabella, Pásztor Anita, Hakkel Viktória, Baranyai Laura (aki most játszott először a serdülők között)
Edző: Valasik Marietta

Serdülő csapatunk technikailag még nem tart ott, hogy megnyerjen egy mérkőzést. Ezen rengeteg gyakorlással és szorgalommal lehet javítani.


Országos Ifjúsági Bajnokság 3. Forduló

2016. november 15. kedd

Ifi lányaink újra pályára léptek a hétvégén, ahol a Budaörs és a Serdülő B válogatott voltak az ellenfeleik.

Az első mérkőzést azzal a Budaörssel játszották, akiket az előző napon 3:0-ra legyőztek a lányok. Sajnos, nem sikerült az újabb bravúr. A szettek elején mindig vezettek 4-5 ponttal lányaink, de nem koncentráltak, így hullámvölgybe kerültek, amiből nem sikerült kijönni. Fejben fáradtak el a lányok a végjátékokra, sok volt a nyitásrontás és gyenge befejezés a kiélezett helyzetekben.

A második mérkőzést a Serdülő B válogatott ellen játszották, ahol a Válogatott remek játékot mutatott be. A mieinknek sikerült a 3. szettet megnyerni, de ez kevés volt a győzelemhez. 3:1-re nyert a Válogatott.

Csapatunk így 3. lett a csoportban.

    Palota RSC - Budaőrsi DSE 0:3
    Palota RSC - Serdülő B válogatott 1:3

Palota RSC: Király Dominika, Rózsa Nóra, Kéri Rebeka, Tóth Bernadett, Szfárli Nóra, Kilián Dóra, Misinszki Izabella, Erdődi Anna.
Edző: Valasik Marietta


Országos Serdülő Bajnokság 2. Forduló

2016. november 03. csütörtök

Október 29-én Egerben rendezték meg az OSB 2. fordulóját.

Az első mérkőzést az UTE csapata ellen játszották a lányok. Sajnos, sima 3:0-s UTE győzelem született. Lányaink nem tudtak mit kezdeni a remek nyitásokkal, így nem tudtak támadásokat kezdeményezni.

A második mérkőzést ez után rögtön a Gödöllő együttesével vívták. Ez is 3:0-s vereséggel végződött. Itt is a nyitásfogadásokkal voltak gondjaik a lányoknak, ezáltal nem alakult ki játék.

Az utolsó mérkőzést a házigazda Eger ellen játszották. Kikaptak 3:0-ra, de itt az elején még partiban voltak a lányok. Sajnos, a végére elfáradtak és vereség lett a vége.

Az előző tornán sokkal lelkesebben játszottak. Most hiányzott az a lelkesedés, az egymás közötti kommunikáció.

Folytatás november 26-án.

A csapat tagjai:
Somogyi Anna, Misinszki Izabella, Erdődi Anna, Schmél Violetta, Szabó Renáta, Vad Boglárka, Hakkel Viktória, Pásztor Anita.

Edző: Valasik Marietta


Serdülő Budapest Bajnokság

2016. október 22. szombat

Serdülő csapatunk bemutatkozott a Budapest Bajnokságban is október 21-én. A Lőrinc 2000 csapatával játszottak és sima 3:0-s győzelmet arattak jó nyitásaiknak köszönhetően. A játék többi elemében van még mit fejlődniük a lányoknak, de most ennyi is elég volt a győzelemhez.

A csapat tagjai:

Somogyi Anna (csk), Erdődi Anna, Schmél Violetta, Misinszki Izabella, Pásztor Anita, Hakkel Viktória, Szabó Renáta, Vad Boglárka.

Edző: Valasik Marietta


Országos Ifjúsági Bajnokság 2. kör

2016. október 22. szombat

Ifi csapatunk újra pályára lépett október 16-án az Országos Ifjúsági Bajnokság 2. körében.

Az első mérkőzést azzal a Kaposvárral játszották, akivel az 1. körben nagyon szoros mérkőzést játszottak és kikaptak 3:2-re. A lányok most nagyon készültek, nagyon szerettek volna visszavágni a múltkori vereségért. Sajnos, ez nem sikerült, pedig volt olyan szett, ahol játszmalabdájuk is volt, de a szettek végén koncentrációban maradtak alul. Így 3:0-s vereség lett a vége egy igazán izgalmas és küzdelmes mérkőzésnek.

A következő mérkőzést a Serdülő válogatott ellen játszották a lányok és kimagasló teljesítményekkel 3:1-re sikerült nyerniük. Nagyon szép győzelmet arattak és egy-egy játékost sikerült több poszton is kipróbálni.

A harmadik mérkőzésen az MTK csapatával találkoztak. Itt az MTK eddig hiányzó húzóemberei is játszottak, tudván azt, hogy a biztos sikerhez és a 12-be kerülésért nyerniük kell. Bele is adtak mindent és 3:0-s győzelmet arattak lányaink felett.

Így alakult ki a végső sorrend a két torna alapján: 1. Kaposvár; 2. MTK; 3. Serdülő válogatott; 4. Palota.

De még semmi nincs veszve, mert a következő körben, ahol hármas csoportok lesznek, még mindig ott a remény és a lehetőség a legjobb 12-be kerülésért.

Folytatás november 13-án!

A csapat tagjai:

Rózsa Nóra, Király Dominika, Szfárli Nóra, Németh Réka, Kéri Rebeka, Tóth Bernadett, Tóth Boglárka, Misinszki Izabella, Erdődi Anna, Kilián Dóra.

Edző: Valasik Marietta


Országos Serdülő Bajnokság 1. Forduló

2016. október 06. csütörtök

Serdülő csapatunknak is megkezdődött az idény, melyben egy napos tornákon kell teljesíteniük a lányoknak. Vasárnap le is játszották az 1. forduló mérkőzéseit.

Először az UTE csapatával játszottak, ahol a jóval rutinosabb UTE 3:0-ra győzött. Második mérkőzésen az Eger együttesével találkoztak a lányok, ahol az első szettben kikaptak, majd szinte szárnyalva játszottak és megnyerték a második szettet. Innentől kezdve látszódott a csapaton, hogy csapatként tudnak játszani, küzdenek egymásért. A következő két szettet sajnos elvesztették, de nagyon lelkesen, élvezettel játszottak. Utolsó mérkőzésen a Gödöllővel játszottak, akik a cseresorukkal álltak fel. Ezt kihasználva a mieink nagyon jól játszottak, végig vezettek a szetteken belül, de a szettek végére a Gödöllő becserélte a rutinos játékosait és így tudtak csak 3:0-ra győzni.

A csapa edzője büszke a lányokra, mert végig küzdték a meccseket, nem volt elveszett labda, mindenért nagyon hajtottak. Lelkesedésük vitte őket előre a jobb játékért. Nyertes csapatként jöttek le a pályáról és mindenki felhőtlenül élvezte a játékot.

Nagy élményekkel lettek gazdagabbak, meccsről meccsre fejlődnek és egy újabba lelkes serülő csapatot fogunk megismerni a jövőben.

Folytatás október 29-én Egerben.

A csapat tagjai:

Somogyi Anna (csk), Erdődi Anna, Schmél Violetta, Misinszki Izabella, Pásztor Anita, Hakkel Viktória, Szabó Renáta, Vad Boglárka.

Edző: Valasik Marietta


Országos Ifjúsági Bajnokság

2016. szeptember 30. péntek

Ifjúsági csapatunk megkezdte szereplését a 2016/2017-es idényben. Szeptember 24-én szombaton, 4 csapatos tornákon vettek részt a csapatok. Mi a Kaposvárral, a Serdülő A válogatottal és az MTK-val kerültünk egy csoportban.

A lányok a Kaposvár ellen léptek először pályára. Nehezen lendültek játékba, rengeteg hibával játszottak. Így az első két szettet el is veszítették. Ezután magukra találtak a lányok és remek játékkal sikerült kiegyenlíteni. Következett az ötödik szett, ahol folytatták az előző két szettben mutatott játékot. 8-4-ig vezettek a lányok, de ekkor megint következett egy hullámvölgy, rengetek nyitásfogadási hibával. Kaposvár kihasználta ezt, 15-13-ra megnyerte a szettet és a két órás mérkőzést.

Ezután rögtön a következő mérkőzést is a Palota játszotta a Serdülő A válogatott ellen. Az első szettben remekül játszottak és megnyerték 25-22-re. Sajnos, ezután az előző hosszú meccs miatt elfogyott a lendület, elfáradtak a lányok és 3-1-re elvesztették a mérkőzést. Majd következett az utolsó mérkőzés, ami este 21 órakor kezdődött az MTK ellen. A veretlen ellenfelet már nem nagyon tudták megszorongatni a lányok, a cserejátékosok kaptak inkább szerepet, akik tisztességgel helyt álltak. A mérkőzést az MTK nyerte 3-0-ra. Visszavágó október 16-án, amire igyekszik még jobban felkészülni a csapat.

A csapat tagjai:

Rózsa Nóra, Király Dominika, Szfárli Nóra, Németh Réka, Kéri Rebeka, Tóth Bernadett, Tóth Boglárka, Misinszki Izabella, Erdődi Anna, Kilián Dóra.

Edző: Valasik Marietta


III. helyezett lett junior csapatunk

2016. május 09. hétfő

Junior csapatunk az NB II-es bajnokságot a Keleti csoportban a 3. helyen zárta.

example2

A cspat összeállítása:

Király Dominika (csapatkapitány), Boros Borica, Jezsek Evelin, Rózsa Nóra, Tóth Bernadett, Leszkovszki Anna, Leszkovszki Emma, Nagy Zsófia, Puskás Dóra, Németh Réka, Szfárli Nóra.

Edző: Valasik Marietta

example2 example2 example2 example2 example2