Utánpótlás hírek
Beszámoló az U19-es OIB tornáról

2019. november 11. Hétfő

Rövid beszámoló a Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 2. tornáról Erdődi István edző tollából.
Ismerős csapatok ellen igyekeztünk felvenni a küzdelmet, hiszen októberben már összecsaptunk velük Egerben. Sajnos ugyanezen a napon U21-es bajnoki mérkőzésre is sor került Debrecenben, így a csapat egy része máshol szerepelt (Ezúton is gratulálok a Debrecenben elért 3:0 arányú győzelemhez, különösen a saját játékosaimra, Balog Esztire, Baranyai Esztire, Bogdán Katára és Tóth Gabira vagyok büszke 😊).

Bővebben..

U15-ös OGYB torna Eger

2019. november 11. Hétfő

November 03-án vasárnap, egy újabb fordulón mérkőztek meg a Gyerek korosztályos lányaink Eger városában. Az első mérkőzésünkön az egriek csapatával az EVSI "A"-val játszottuk a nyitómérkőzést. Álmosan kezdtük a mérkőzést és a kezdeti pontatlanságok, görcsössé tették a további próbálkozásainkat. Ebből adódóan 0:3 arányban vereséget szenvedtünk.

Bővebben..

Beszámoló az U17-es OSB tornáról

2019. október 24. Csütörtök

Erdődi István edző beszámolója a Szalayné Sebők Éva U17 női OSB II. osztály 1. tornáról.
Hogy is fogalmazhatnék röviden: Útjára indult a serdülő filharmonikusok országos turnéja a szabadnapos tűzoltó karmester vezetésével, ugyanitt koporsószeg nagytételben olcsón eladó!

És akkor kicsit hosszabban:

Bővebben..

U15-ös OGYB torna Budapest

2019. október 15. Kedd

U15 korosztályos lányaik október 13-án vasárnap megvívták első mérkőzéseiket a hazai pályának számító XV. kerületi, Sződliget utcai tornacsarnokban.
Az UTE "C" csapata ellen játszottuk a nyitómérkőzést. Az első játszmában szépen alakultak az események, előnnyel fordultunk. A következő háromban viszont kiütköztek a hiányosságaink és 1:3 arányban vereséget szenvedtünk.

Bővebben..

- 1 | 2 -