Palota Röplabda Sport Club


Utánpótlás hirek

Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 1. helyosztó torna

2020. február 10. hétfő

Csapatunk a Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 17-28 helyért szerepel a bajnokság második felében.
Ennek megfelelően egy érdekes edzői stratégiai elképzelés mentén került kijelölésre a csapat játékoskerete: Pihenőt kaptak a csapat húzóemberei. Ők eddig jelentős terhelést kaptak, az U19 bajnokság további részében nem fognak játszani. Így lehetőség adódott azon játékosok előtt, akik a korábbi meccseken csak kisebb szerepet kaptak.

Bővebben..

U15 női OGYB II. osztály harmadik forduló Szolnok

2020. január 28. kedd

A dr. Kotsis Attiláné U15 női OGYB II. osztály harmadik tornájára január 26-án vasárnap Szolnokon került sor.
U15-ös csapatunk nagyszerű teljesítménnyel, koncentrált játékkal, ügyes egyéni megoldásokkal, megnyerte a Szolnok városában megrendezett mai OGYB fordulót. Három mérkőzésből, három győzelmet sikerült behúzniuk a lányoknak. Régóta vártunk már egy ilyen szép teljesítményre és ma valahogy összeállt minden! Gratulálunk a lányoknak!

Bővebben..

Őryné Merő Nóra U13-as Országos Mini Bajnokság 3. forduló

2020. január 27. hétfő

Január 25-én szombaton, Tatán megrendezésre került az Őryné Merő Nóra U13-as Országos Mini Bajnokság 3. fordulója, ahol a Palota a mini csapatával ismét győzedelmeskedni tudott.
A csapat reggel 9:00-től este 18:00-ig teljes erejéből küzdött. Bár a Dág csapata ellen fizikai, a Veszprém csapata ellen pedig egy lelki hullámvölgyön mentünk át, végül sikerült a lányoknak talpra állniuk.
Nagyon büszkék vagyunk rájuk! 😍 Várjuk a következő fordulót!

Bővebben..

U17 OSB II. osztály Középszakasz II. torna

2020. január 21. Kedd

A Szalayné Sebők Éva U17-es OSB II. osztály középszakaszának második tornájára január 19-én vasárnap a Sződliget utcai csarnokban került sor.
Első mérkőzésünket az UTE B csapata ellen játszottuk, csakúgy, mint Egerben. A forgatókönyv is hasonló volt… Sajnos. Az első játszmában nagyon sokat hibázva szinte tálcán kínáltuk a szettgyőzelmet ellenfelünknek, akik éltek is a lehetőséggel.

Bővebben..

Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 3. torna

2019. december 24. Kedd

A Torma Ágnes U19-es OIB II. osztály harmadik tornájára december 22-én vasárnap Tiszaújvárosban került sor.
Sajnos nem sikerült. Mármint a legjobb a II. osztály legjobb 16 csapata közé kerülnünk. Pedig ezzel a céllal érkeztünk Tiszaújvárosba. A karácsonyi és elszánt hangulat megvolt sérülésekkel sújtott, tartalékos csapatunkban, azzal nem volt gond.

Bővebben..

Szalayné Sebők Éva U17 OSB II. osztály Középszakasz

2019. december 10. Kedd

Miután megnyertük az alapszakaszban a csoportunkat, túléltük a paksi kalandot és a friss téli szél elfújta a mocsárszagot, friss erővel és illattal, perwollal mosott mezekkel nekivágtunk az új kalandnak, az országos serdülő bajnokság középszakaszának leküzdésének. Hála az alapszakaszban elért eredményeknek, már biztosítottuk helyünket a II. osztály legjobb 12 csapata között.
Ellenfeleink voltak: UTE B, Szolnoki Sportiskola B, és az Eger.
A tornára december 08-án vasárnap, Egerben került sor.

Bővebben..

Országos Mini Bajnokság második forduló

2019. december 10. Kedd

Vasárnap, 12.08-án megrendezésre került az Őryné Merő Nóra leány országos mini bajnokság második fordulója a Sződliget utcában. Nagy volt az öröm, hogy végre kiállhattunk és először mérethettük meg magunkat, mint kezdő röplabdások.
Nyolc csapat versengett egymással. 9:00-kor kezdődött az első meccs. A lányok ügyesen vették az akadályokat, bár a Nyugat-Balatoni RSE-vel iszonyú szoros meccset játszottunk, de Jámbor Zsófi beszúrásaival, Hermann Panni okos ejtegetésével és a többiek stabil játékával csoportelsőként jutottunk tovább.

Bővebben..

Beszámoló az U19-es OIB tornáról

2019. november 11. Hétfő

Rövid beszámoló a Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 2. tornáról Erdődi István edző tollából.
Ismerős csapatok ellen igyekeztünk felvenni a küzdelmet, hiszen októberben már összecsaptunk velük Egerben. Sajnos ugyanezen a napon U21-es bajnoki mérkőzésre is sor került Debrecenben, így a csapat egy része máshol szerepelt (Ezúton is gratulálok a Debrecenben elért 3:0 arányú győzelemhez, különösen a saját játékosaimra, Balog Esztire, Baranyai Esztire, Bogdán Katára és Tóth Gabira vagyok büszke 😊).


Bővebben..

U15-ös OGYB torna Eger

2019. november 11. Hétfő

November 03-án vasárnap, egy újabb fordulón mérkőztek meg a Gyerek korosztályos lányaink Eger városában. Az első mérkőzésünkön az egriek csapatával az EVSI "A"-val játszottuk a nyitómérkőzést. Álmosan kezdtük a mérkőzést és a kezdeti pontatlanságok, görcsössé tették a további próbálkozásainkat. Ebből adódóan 0:3 arányban vereséget szenvedtünk.


Bővebben..

Beszámoló az U17-es OSB tornáról

2019. október 24. Csütörtök

Erdődi István edző beszámolója a Szalayné Sebők Éva U17 női OSB II. osztály 1. tornáról.
Hogy is fogalmazhatnék röviden: Útjára indult a serdülő filharmonikusok országos turnéja a szabadnapos tűzoltó karmester vezetésével, ugyanitt koporsószeg nagytételben olcsón eladó!

És akkor kicsit hosszabban:


Bővebben..

U15-ös OGYB torna Budapest

2019. október 15. Kedd

U15 korosztályos lányaik október 13-án vasárnap megvívták első mérkőzéseiket a hazai pályának számító XV. kerületi, Sződliget utcai tornacsarnokban.
Az UTE "C" csapata ellen játszottuk a nyitómérkőzést. Az első játszmában szépen alakultak az események, előnnyel fordultunk. A következő háromban viszont kiütköztek a hiányosságaink és 1:3 arányban vereséget szenvedtünk.


Bővebben..- 1 | 2 -