Híreink

Diósgyőr is nehéz falat

2018. december 10. hétfő

December 09-én a felnőtt csapatunk Diósgyőrben járt. Az első szettet álmosan kezdtük, sok nyitásfogadási és helyezkedési hibával. Második szettet sikerült megnyernünk, de abban a szettben is sok hibával játszottunk, dekoncentrált volt a csapat. A mérkőzés további részében sem sikerült a védekezésünket stabilizálni, támadásaink erőtlenek voltak. Nyerhető mérkőzést vesztettünk sajnos el 3:1-re. Edzőink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a csapat kijöjjön ebből a mélypontból és újra hozzák azt a játékot, amit ők valójában tudnak!

Bővebben..

Kaposváron nem sikerült győzni

2018. december 05. szerda

Vasárnap a felnőtt csapatunk a Kaposvár ellen lépett pályára. Sajnos az első szettben megilletődötten kezdtek a lányok és nagyon sok hibát is vétettek. A második és harmadik szettben egy sokkal összeszedettebb játékot mutattak a lányok, de sajnos így sem sikerült pontot szerezni. A Kaposvár 3:0-ra győzedelmeskedett.

Bővebben..

A balatonfüredi csapatot fogadtuk

2018. november 28. szerda

Vasárnap, 25-én a Balatonfüred csapatát fogadtuk a Sződliget utcában. Sajnos a két kezdőjátékosunk hiányát megérezte a csapat. Az első két szettben ezt szervahibák is tetézték, így sajnos 2:0-ra vezetett a vendég csapat. A lányok lelkesen játszottak, a harmadik szettben egy jóval összeszedettebb játékot mutattak, de a véghajrában itt is becsúszott néhány hiba.
Végül a Balatonfüred 3:0-ra nyerte ezt a mérkőzést.

Bővebben..

Van ok az örömre !

2018. október 07. vasárnap

A mai napon felnőtt csapatunk a TF csapatával hazai pályán csapott össze. Az ellenfél már 0:2-re vezetett, amikor a lányok bravúros játékkal megfordították a mérkőzést, sőt végül 3:2-es győzelmet arattak! Az utolsó három szettben fantasztikus labdameneteket láthattak a nézők, igazi örömjáték volt, profi módra!

Büszkék vagyunk a lányokra és gratulálunk nekik!

Bővebben..

Edzőmérkőzés

2018. szeptember 30. vasárnap

Tegnap az NBI-es csapatunk edzőmérkőzést játszott az MTK csapatával. Nagyon hasznos volt az edzőmeccs, mert mindkét edző kipróbálhatta a csapatát több felállásban is. Remek hangulatú labdameneteket láthattunk, igazi élmény volt a lányoknak és a nézőknek egyaránt!

Képek..

Szalayné Sebők Éva Emléktorna 2018

2018. szeptember 20. csütörtök

2018. szeptember 15-én, szombaton immáron hetedik alkalommal emlékeztünk meg a Palota RSC alapító edzőjéről, Szalayné Sebők Éváról. Éva néni szellemisége mind a mai napig meghatároz minket, ezért is szervezzük meg a tornát évről évre. Idén három csapat, a TFSE a Diósgyőri VTK (DVTK) és a Palota RSC vett részt.

Bővebben..

XV. kerületi Ififeszt

2018. szeptember 20. csütörtök

2018. szeptember 14-én került megrendezésre a II. kerületi ifjúsági fesztivál a XV. Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szervezésében, a Kontyfa Iskolában.
A jó hangulatú fesztiválon a Palota RSC is képviseltette magát, junior játékosunk, Hakkel Viktória segítségével tehették próbára röplabda tudásukat a fiatalok. Ha ügyesek voltak, sok zsetont is nyerhettek a Tődzsejáték keretében. :)
Egy biztos: sok tehetséges röplabdás fiatallal büszkélkedhet a kerület!

Emléktorna

2018. szeptember 06. csütörtök

VI. Szalayné Sebők Éva
röplabda emléktorna
Budapest XV. kerületi Önkormányzat
kupájáért

Bővebben..

- 1 | 2 -