Majdnem sikerült...

2017. november 03. péntek

Múlt szombaton, hazai pályán fogadta csapatunk a TF csapatát, akik szintén nyeretlenek voltak a bajnokság eddigi szakaszában.

Az első szettben végig az ellenfél vezetett, 16-nál sikerült utolérni őket, de lányainknak ennyire futotta ebben a szettben.

A második szett elejét megint a vendégek kezdték jobban, de a mieink összeszedett játékkal, remek megoldásokkal meg tudták nyerni.

A harmadik szettben megismétlődött az első szett, lányaink csak futottak az eredmény után.

A negyedik szettben végig fegyelmezett játékot mutatva sikerült nyernie csapatunknak.

Következhetett a mindent eldöntő ötödik szett. Ebben is a TF kezdett jól, lányaink megint csak próbálták utolérni az ellenfelet. Sajnos, ez az állandó futás az eredmény után felőrölte csapatunkat mind fizikailag, mind szellemileg. Ez a szett kis szerencsével fordítva is alakulhatott volna. Viszont, jó játékot mutatott a mérkőzés során két fiatal: Király Dominika és Gracza Sóti Fanni, ami a jövőre nézve biztató lehet.

     Palota Volleyball Team - TFSE    2:3   (19:25, 25:14, 20:25, 25:17, 13:15)

Palota: : Hadnagy B., Vígh 2, Lászlop 12, Durst H. 25, Mester 11, Várhegyi 9.
Csere: : Hadnagy R. (liberó), Gracza 5, Bodnár 2, Király D. 5.
Vezetőedző: Glózik János

TFSE: : Németh J. 8, Imreh 8, Villám Cs. 12, Poór 11, Zgyerka-Édes 12, Czakó 8.
Csere: : Dobrovits (liberó), Csengeri.
Vezetőedző: Herczeg Gyöngyi

Mestermérleg:

Glózik János: - Fordulatos mérkőzés volt, sajnos nagyon sok nyitást rontottunk. Annak örülök, hogy két fiatal játékosunk, Király Dominika és Gracza Fanni is jó játékkal mutatkozott be az élvonalban.

Herczeg Gyöngyi: - Tipikus női mérkőzés volt hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel. Küzdésből ma jelesre vizsgázott a csapat, ugyan voltak hibáink, de a döntő pillanatokban mindig helyén volt a szívük.

Folytatás hazai pályán 2017.11.04-én szombaton 17 órakor a VASAS ellen.