VI. Szalayné Sebők Éva Emléktorna

2017. szeptember 20. szerda

Klubunk immár 6. alkalommal rendezte meg a Szalayné Sebők Éva Emléktornát méltón megemlékezve a klub alapítójáról, edzőjéről. 2017. szeptember 17-én a Sződliget utcai csarnokban négy csapat részvételével zajlottak a mérkőzések.

Az első mérkőzésen a Palota csapata 3:1 arányban győzött az idén alakult NB. II-es DVTK csapatával szemben.

A második mérkőzésen az MTK együttese sima 3:0-s győzelemmel mutatkozott be a Miskolc ellen.

A 3. helyért a két vesztes NB. II-es csapat játszott és remek játékkal a DVTK győzedelmeskedett, ezzel megszerezve a 3. helyet.

A döntőben a két győztes, a Palota és az MTK csapatai mérkőztek meg egymással. A mérkőzés kezdetén villámrajtot vett az MTK és ezt végig tudták tartani az első szett folyamán. A második szettre a Palota összeszedte magát és 19-nél átvette a vezetést, így a szoros véghajrában hozta a szettet. A harmadik szettben csapatunk állva hagyta ellenfelét és mindössze 7 pontot engedett a vendégeknek. A negyedik szettben megint az MTK kezdett jobban, de 15-nél a Palota magára talált és innentől már nem engedte ki a kezéből a győzelmet. Ezzel csapatunk megszerezte az 1. helyet, így újra Palotán maradt a kupa!

Döntő:    Palota RSC - MTK Budapest    3:1   (25:18, 25:13, 25:19)

Palota RSC: Bodnár, Durst, Várhegyi, Vígh, Bánlaki, Lászlop.
Csere: Gazsi, Hadnagy R. (liberók), Hadnagy B., Mester, Király, Rostás.
Vezetőedző: Glózik János

Az eredményhirdetésen az érmeket és a különdíjakat Szalay Béla, dr. Kotsis Attiláné, Torma Ágnes, Hajdú László polgármester, Németh Angéla alpolgármester, Lestár László és Balogh Beatrix adták át.

Különdíjak:

Legfiatalabb játékos (Lestár László felajánlása): Szatmári Lilla (15 éves, MTK Budapest) lett.

Csapatok legjobbjai:

  • Palota: Lászlop Alexandra
  • MTK: Ejrini Hatziefsztratiadu
  • DVTK: Egri Klaudia
  • Miskolc: Zsofnyák Márta
  • Képek itt!