Rájátszás II. forduló

2017. április 12. szerda

A hétvégén folytatódott a rájátszás sorozat a felnőtt csapatunknak. A második forduló mérkőzéseit a TF csarnokában játszották a csapatok. Ezen a hétvégén is a TFSE és a Budaőrsi DSE volt az ellenfél.
Lányaink szombaton a Budaőrsi DSE csapatával kezdtek.

A mérkőzésen végig a budaőrsi csapat diktálta az iramot. A második szettet ugyan szorossá tették a Palotás lányok, de a harmadik és a negyedik szettben újra a Budaőrs volt a jobb.

    Budaőrsi DSE - Palota RSC    3:1   (25:14, 24:26, 25:13, 25:15)

Budaőrsi DSE: Szabó L. 6, Vezsenyi 20, Imreh 8, Antal 17, Rácz 8, Szoboszlai 7. Csere: Szabó D. (liberó), Selmeczi 7, Farkas E. Megbízott edző: Balogh István.

Palota RSC: Lászlop 6, Bodnár 1, dr. Balczó 8, Nyuka 9, Szelle 16, Oláh. Csere: Hadnagy B. (liberó), Vígh 8, Tóth E., Durst H. Vezetőedző: Fekete Krisztina

Balogh István: - Úgy érzem, jobb csapat agyunk, mint a Palota, de az első, simán megnyert szett után túlságosan is megnyugodtunk és ez egy játszmába került. Annak viszont örülök, hogy a cserejátékosainknak is lehetőséget tudtam adni.

Fekete Krisztina: - Hullámvasúton éreztem magamat, az egyik pillanatban jól játszottunk, aztán viszont gyermeteg hibákat követtünk el. Ha az előbbit hosszabb ideig tudnánk stabilizálni, akkor volna mit keresnünk az alsó házban.Április 09-én vasárnap a TFSE csaptával játszottak lányaink. Sajnos ez a mérkőzés sem hozott sikert a csapatnak.

A mérkőzést a TFSE csapata nyerte.


    TFSE - Palota RSC    3:0   (25:22, 25:12, 25:21)

TFSE: Neizer, Nagy M. 3, Molnár A. 13, Benkó 14, Hegedűs 14, Ostorházi 8. Csere: Dobrovits (liberó), Herczeg. Megbízott edző: Bóta Enikő.

Palota RSC: Lászlop 10, Bodnár 2, dr. Balczó 4, Nyuka 5, Szelle 11, Oláh 12. Csere: Hadnagy B. (liberó), Vígh, Tóth E., Vizi. Vezetőedző: Fekete Krisztina

Bóta Enikő: - A pénteki vereség után ugyan sovány vigasz, de ma szépen játszottak a lányok. A mai győzelemmel szeretnénk mielőbbi felépülést kívánni térdműtétje után lábadozó csapatkapitányunknak, Tóth Eszternek.

Fekete Krisztina: - Sajnálom ezt a szezont és nem akarom elhinni, hogy egy meccset sem tudunk nyerni ebben a bajnokságban.


Az alsóház állása: 9. Budaörs 7 győzelem, 10. TFSE 4 győzelem, 11. Palota 0 győzelem.