Rájátszás I. forduló

2017. március 30. csütörtök

A hétvégén megkezdődött a rájátszás felnőtt csapatunknak. Az idén minden csapat "rendez egy fordulót". Az első forduló mérkőzéseit Budaörsön játszották a csapatok.
Lányaink szombaton a TF csapatával kezdtek.

A mérkőzés folyamán végig az egyetemisták vezettek. A Palota az első és a harmadik szettben mutatott biztató játékot, de ez még mindig kevés volt a győzelemhez.

    TFSE - Palota RSC    3:0   (25:18, 25:13, 25:19)

TFSE: Neizer, Tóth E., Molnár A., Benkó, Hegedűs, Ostorházi. Csere: Dobrovits (liberó), Karácsonyi, Nagy M. Megbízott edző: Bóta Enikő.

Palota RSC: Bodnár, Dr. Balczó, Nyuka, Szelle, Oláh, Király. Csere: Hadnagy B. (liberó), Lászlop, Vígh, Tóth E. Vezetőedző: Fekete Krisztina

Bóta Enikő: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, végre sikerült azt játszanunk, amit tudunk...

Fekete Krisztina: - Az első játszmában tudtuk csak tartani a lépést a jól játszó TFSE-vel. Egyelőre sajnos csak ennyire futja az erőnkből.Március 26-án vasárnap a hazaiakkal csaptak össze lányaink. Ezen a mérkőzésen újból sikerült egy szettet nyerniük, de a többi játékrészben is megmutatták, hogy többre képesek, mint amit eddig mutattak a játékukból.

A mérkőzést a Budaörs csapata nyerte.


    Budaőrsi DSE - Palota RSC    3:1   (25:15, 25:19, 16:25, 25:21)

Budaőrsi DSE: Szabó L., Horuczi, Rácz M., Vezsenyi, Szoboszlai, Imreh. Csere: Szabó D. (liberó), Boller, Farkas, Selmeczi, Roma. Megbízott edző: Bagics Bence.

Palota RSC: Bodnár, Dr. Balczó, Nyuka, Szelle, Oláh, Király. Csere: Hadnagy B. (liberó), Lászlop, Vígh, Tóth E. Vezetőedző: Fekete Krisztina

Bagics Bence: - Az első két szettben bravúrosan játszottunk. A második játszmától lehetőséget tudtam biztosítani a cserejátékosainknak, hogy megmutassák magukat. A negyedik szettben visszaálltunk az alapra, és sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Fekete Krisztina: - Jobban játszottunk, mint szombaton, de ez még mindig kevés volt ahhoz, hogy mérkőzést nyerjünk. Megyünk és dolgozunk tovább!