Rangadó az alsóházban

2017. február 08. szerda

A múlt szombaton Budaörsön játszotta a bajnokság talán legfontosabb mérkőzését csapatunk.

Mindkét csapat nagyon készült a meccsre. Lányaink az elején jól játszottak, kihasználták a Budaörs gyengeségeit. A hazai csapat időben kapcsolt és fordítani tudott. A mérkőzés során végig tartani tudták ezt a formát. A mienk játékában is voltak jó megmozdulások, de hiányzott a csapatjáték és ez a mérkőzés elvesztéséhez vezetett.

    Budaörsi DSE - Palota RSC    3:0   (25:14, 25:16, 25:18)

Palota RSC: Bodnár, dr. Balczó, Nyuka, Szelle, Oláh, Kotlárik.
Csere: Hadnagy (liberó), Király, Tóth, Lászlop, Vígh, Vizi, Durst.
Edző: Fekete Krisztina

Ratimorszky Károly: - Rendkívül fontos mérkőzés volt, mindkét csapat nagyon készült a meccsre. A Palota három játékost is igazolt, hogy meg tudjon lepni minket. Az elején egy kicsit könnyelműek voltunk, de amikor ezt szóvá tettem, onnantól kezdve átvettük a játék irányítását. Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez, de az ellenfélnek is, hogy meg tudta nehezíteni a győzelmünket.

Fekete Krisztina: - Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a találkozó, mert számunkra ez egy nagyon fontos meccs volt. De amíg néhány játékosom fejében nem tudatosul az, hogy ez egy csapatjáték, addig sajnos nem fogunk tudni jó eredményeket elérni.


Juniorjaink is pályára léptek ezen a szombaton. A lányok nagy lelkesedéssel, remek játékkal kezdtek, amit a szett végéig tartani is tudtak megnyerve ezzel az 1. szettet. A folytatásban ez a lelkesedés elmaradt, játékban "leültek" a lányok, hagyták, hogy az ellenfél föléjük kerekedjen a játék minden elemében. Sajnos, a nyitások nem voltak hatékonyak, a kommunikáció hiányzott csapaton belül, ez pedig a vereséget eredményezett.

    Budaörsi DSE - Palota RSC    3:1   

Palota RSC: Király, Rózsa, Németh, Boros, Tóth Bernadett, Tóth Boglárka, Kilián, Vidor Kinga (aki a Közgáz csapatából érkezett).
Edző: Valasik Marietta

Folytatás február 19-én 16 órakor a Sződliget utcában a bajnok Békéscsaba ellen.