A 2017-es év első mérkőzése

2017. január 16. hétfő

2017. január 14-én szombaton a szomszéd kerület csapatához az UTE-hoz látogattak a lányok. Ez a mérkőzés a 3. forduló elhalasztott találkozója volt.

Az első szettben az Újpest villámrajtot vett, csapatunk csak futott az eredmény után. Végig vezetve nyerte ezt a játékrészt az Újpest.

A második szettben sem változott a kép. Megint elment az ellenfél. A második technikai szünet előtt lányaink kicsit összekapták magukat, de ez nem volt elég a játszmagyőzelemhez.

A harmadik szett elején viszont a Palota vezetett, 7-7-ig fej-fej mellett mentek a csapatok és az első technikai szünet után még lányaink vezettek. Ekkor sebességet váltott az Újpest, amivel a Palotás lányok nem tudtak mit kezdeni és szép lassan feladták a küzdelmet.

    UTE - Palota RSC 3:0 (25:12, 25:13, 25:17)

Palota RSC: : Bodnár, Oláh, Vígh, Király, Nyuka, Kotlárik.
Csere: Durst (liberó), Hadnagy B.
Edző: Fekete Krisztina

A mérkőzésen készült fényképek megtekinthetők a Magyar Röplabda Szövetség Facebook oldalán.

Juniorjaink is lejátszották első mérkőzésüket a 2017-es évben. Ellenfél a rutinos és jó játékerőt képviselő UTE együttese volt. A mérkőzés folyamán az ellenfél a játék minden elemében jobb volt lányainknál, főleg nyitásban. Ennek ellenére a mieinknek voltak remek labdameneteik, ütéseik, nyitásaik. Minden dicséret megilleti őket a tisztes helytállásért.

    UTE - Palota RSC 3:0

Palota RSC: Király, Rózsa, Németh, Boros, Kéri, Tóth Bernadett, Tóth Boglárka, Szfárli, Kilián
Edző: Valasik Marietta

A hétvégén dupla forduló lesz, pénteken és vasárnap is hazai környezetben játszanak a lányok.

Pénteken (jan. 20.) 18 órától a Vasas, vasárnap (jan. 22.) 16 órától az Újpest együttesét látják vendégül. Utóbbinál 13 órától a juniorok lépnek pályára.