Gödöllőn

2016. december 08. csütörtök

December 3-án Gödöllőre látogatott felnőtt és junior csapatunk.

Felnőtt csapatunk jól kezdte a mérkőzést, az első és a második szünetben is vezettek a jobb játékerőt képviselő Gödöllő ellen. A második szünet után a Gödöllőnek sikerült rendeznie a sorait és remek játékkal nyerték az első szettet.

A második szettben folytatta a Gödöllő az első szettben mutatott játékát. A mienk folyamatosan zárkóztak fel. 23:23-ra feljöttek, majd játszmalabdához jutottak lányaink. Sajnos, a lányok nem tudtak élni a lehetőséggel, így a Gödöllő nyerte a második szettet.

A harmadik szettben lányaink nem tudták hozni az előző szettben mutatott játékot. Ezt kihasználta a Gödöllő és megnyerte a mérkőzést. Dicséret illeti a lányokat a remek játékért.

Folytatás pénteken (dec. 9-én) 18 órakor a Sződliget utcában a Kaposvár ellen.

    Penta-Gödöllői RC - Palota RSC 3:0 (25:19, 29:27, 25:15)

Palota RSC: Nyuka, Oláh, Király, Kotlárik, Cirkov, Hadnagy.
Csere: Valasik (liberó), Lászlop
Edző: Fekete Krisztina

Borkovits Zoltán: - A három ponton kívül másnak nem tudok örülni.

Fekete Krisztina: - Jó lett volna, ha ki tudjuk használni a játszmalabdánkat, mert akkor szerintem egészen más képe lett volna a mérkőzésnek a továbbiakban. Így is meg vagyok elégedve az első és a második szettben mutatott teljesítményünkkel, de egyelőre csak eddig bírjuk erővel. Azon dolgozunk, hogy ez tovább kitartson.

Junior:
Junior mérkőzésen is gödöllői győzelem született. Lányaink csak hatan tudtak elutazni erre a mérkőzésre, így csere nélkül kellet játszaniuk. Ez meg is látszott a játékukon. Az első két szettben nem mutattak semmi ellenállást a lányok, a harmadik szettben sikerült egy kicsit jobb játékot produkálniuk. A végére elfáradtak és a rutinosabb Gödöllő megszerezte a győzelmet.

    Gödöllői RC - Palota RSC 3:0 (25:9, 25:12, 25:20)

Palota RSC: Király, Rózsa, Németh, Boros, Kéri, Tóth Bernadett.
Edző: Valasik Marietta