Következő mérkőzés a bajnokságban

2016. november 07. hétfő

November 5-én az MTK Szamos utcai csarnokába látogattak lányaink, hogy lejátszák a bajnokságban a következő mérkőzésüket.

Csapatunk hét játékossal érkezett, de csak hatan léphettek pályára, mert adminisztrációs hiba miatt nem játszhatott Oláh Csilla. Így, a liberónak nevezett Hadnagy Brigi is mezőnyjátékos volt. Betegség miatt Király Dominika is hiányzott.

Az első szettben jól kezdtek a lányok, de a szett közepétől sokat rontottak, pontatlanul játszottak és kishitűé váltak. Sajnos, ez folytatódott a második szettben is. Az MTK akkor ért el pontokat, amikor csak akart. Ráadásul, ekkor az ellenfélnél a cseresor kapott bizalmat. A harmadik szett eleje ott folytatódott, ahol a második abbamaradt, de az első technikai szünetnél lányaink újra felvették a ritmust. De ez is kevés volt a szett megnyeréséhez, mert az ellenfél játékosai megrázták magukat és remek játékkal győztek.

A lányok tudták, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei, az első és a harmadik játszma elején jól is tartották magukat, de aztán teljesen összeomlottak, nem hozták azt a formát, amit az edzéseken mutatnak.

    MTK-Budapest - Palota RSC 3:0 (25:11, 25:6, 25:12)

Palota RSC: Bodnár, Lászlop, Nyuka, Vígh, Cirkov, Hadnagy.
Edző: Fekete Krisztina

Junior csapatunk is pályára lépett a felnőttek után. Sajnos, itt is hiányzott Király Dominika. A lányok jó hangulatban kezdték a mérkőzést, remek labdameneteket láthatott a közönség. A szett közepéig tartották is magukat, de az MTK remek nyitásait nem tudták megfogni, így nem tudtak támadni.

A második szettben hullámvölgybe került a csapat, itt is a nyitásfogadással voltak gondjaik a lányoknak. A harmadik szettet lelkesebben kezdték, voltak jó megoldásaik, de a sokkal technikásabb és tapasztaltabb MTK győzött.

Sokkal fegyelmezettebb játékkal, nyitásfogadással jobb teljesítmény elérésére képesek a lányok.

    MTK-Budapest - Palota RSC 3:0

Palota RSC: Kiolián Dóra, Rózsa Nóra, Németh Réka, Boros Borica, Kéri Rebeka, Szfárli Nóra, Tóth Bernadett.

Edző: Valasik Marietta