NB I. második forduló

2016. november 03. csütörtök

Október 29-én a Vasas Folyondár utcai csarnokában játszotta következő mérkőzését csapatunk.

A napokban a csapatot betegségek tizedelték meg, ezért kérdéses volt, hogy ki tudnak-e állni a mérkőzésre. Az első szettben jól kezdtek, dinamikusak, lendületesek voltak, de a Vasas játékosok magas sáncával nem tudtak mit kezdeni. Az ellenfél ekkor éppen annyit adott ki magából, ami a szett megnyeréséhez kellett.

A második szettben a hazaiak állva hagyták lányainkat. Sajnos, cserelehetősége nem volt a Palotának. A Vasas játékosai erős szervákkal hozták ezt a szettet.

A harmadik szett sem tartogatott izgalmakat, de helyenként jól játszottak lányaink. A jobb erőkből álló Vasas megérdemelten nyerte a mérkőzést.

A lányok szerették volna megnehezíteni az ellenfél dolgát, de ebben a helyzetben csak ennyire futotta. Dicséret illeti az egész csapatot, hogy fel tudtak állni ebben a nehéz időszakban.

    Vasas Óbuda - Palota RSC 3:0 (25:15, 25:7, 25:17)

Palota RSC: Bodnár, Lászlop, Cirkov, Vígh, Oláh, Nyuka.
Csere: Hadnagy (libero)
Edző: Fekete Krisztina

Junior csapatunk hasonló gondokkal küzdött, mint a felnőtt csapat. Itt hat játékos állt az edző rendelkezésére. A Vasas a játék minden elemében jobb volt. A mieink nagy lelkesedéssel játszottak. Sajnos, az ellenfél nyitásaival nem tudtak mit kezdeni, így támadni sem sikerült pontot érdemlően. Tisztességgel helyt álltak, minden dicséret megilleti őket is.

    Vasas Óbuda - Palota RSC 3:0

Palota RSC: Rózsa Nóra, Kilián Dóra, Németh Réka, Boros Borica, Kéri Rebeka, Tóth Bernadett.
Edző: Valasik Marietta, Fekete Krisztina