Tornagyőzelem a Szalayné Sebők Éva Emléktornán

2016. október 11. kedd

Már ötödik alkalommal került megrendezésre a Szalayné Sebők Éva Emléktorna 2016. október 1-én. Az idei tornán az NB.I-es Budaörs, az NB.II-es Közgáz és a Miskolc csapatai voltak az élvonalba visszajutó Palota ellenfelei.

Az első mérkőzést a Palota játszotta a Közgáz ellen és sima 3:0-ás győzelmet arattak lányaink.
A második mérkőzésen a Budaörs győzedelmeskedett a Miskolc együttese felett. Így a döntőt a két győztes csapat játszotta, ahol a Palota 3:1-re győzött a Budaörs ellen.

A verseny végén megválasztották a csapatok legjobbjait, akik a WineSofa különdíjait kapták. A Palota csapatából Papp Dóra kapta a különdíjat.

Az Emléktorna méltó emléket állított a XX. század legjobb női röplabdázójának és remek felkészülést a csapatoknak a bajnokságokra.

Folytatás már élesben október 23-án 16:00-kor Nyíregyházán. Az első hazai mérkőzés pedig november 12-én 16:00-kor lesz a Budaörs ellen.

Palota RSC győztes csapata:

Bodnár Rita, Lászlop Alexandra, Nyuka Noémi, Vígh Ivett, Hajagos Dorottya, Király Dominika, Pikó Szonja, Cirkov Marija, Papp Dóra, Hadnagy Brigitta, Nagy Bernadett,

Edző: Fekete Krisztina

Fekete Krisztina: - Örülök a fejlődésnek, ez egy lépcsőfok, amin nem állunk meg, hanem lépkedünk felfelé. A bajnokságban a 9-10. hely valamelyikére várom a csapatot.

Köszönet a támogatóinknak a torna megrendezéséhez: XV. kerület Önkormányzata, WineSofa, Metaltex-Baranyi Zoltán.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy már nemcsak az önkormányzat, hanem egy helyi cég, a Medimpex Gyógyszer Zrt. is támogatja a csapatot; illetve a csapat több mérkőzése is látható lesz az M4 és a Digisport adásaiban.