Veretlenül lett az NB.II. Keleti csoport győztese a Palota

2016. május 01. vasárnap

Felnőtt csapatunk utolsó mérkőzését játszotta szombaton Debrecenben. A felnőttek csak 6-an tudtak elmenni, de dicséret illeti őket, mert kellő odafigyeléssel és fegyelemmel 55 percnyi játék után győztesen jöttek le a pályáról. Ezzel a győzelemmel veretlenek lettek a bajnokságban.

Következik az NB.II. döntője, először hazai pályán (május 08-án 14:30-kor), majd Szombathelyen. A győztes felkerül az NB.I-be, a vesztes osztályozót játszik a Kecskeméttel az NB.I-be kerülésért.

Ráthonyi Kft-Eötvös DSE - Palota RSC 0:3 (10:25, 12:25, 18:25)

Palota: Hajagos, Lászlop, Király, Vigh, Győri, Nyuka
Ezdő: Fekete Krisztina


Junior mérkőzés

Juniorjaink is lejátszották utolsó mérkőzésüket az NB.II-ben Debrecenben. A 3. hely megszerzéséért győzniük kellett. A hosszú utazás után nehezen lendültek játékba a lányok, ráadásul két játékos hiányzott érettségi miatt a csapatból. Az első szettben hullámzó volt a két csapat teljesítménye. A szett végén a Debrecen koncentrált jobban, így megnyerték. A második szettben is nehezen ébredtek a lányok és ez igaz volt a mérkőzés további szettjeire is. Küzdelmes három szett következett, de szerencsére nyitásban és a támadások befejezésében erősebbek voltak a lányok, így megnyerték a mérkőzést. Edzőjük büszke a lányokra, akik elutaztak és küzdöttek a 3. helyért.

Ráthonyi Kft-Eötvös DSE - Palota RSC 1:3 (25:20; 20:25; 16:25; 22:25)

Palota RSC: Király, Németh, Szfárli, Jezsek, Rózsa, Tóth Bernadett, Nagy Zsófia.
Cserék: Puskás (liberó).
Edző: Valasik Marietta