Dupla forduló, dupla győzelem

2016. április 06. szerda

Felnőtt és junior csapatunk két mérkőzést játszott a hétvégén az NB.II. 3. körében. Szombaton (04.02-án) a Szegedi TE EHÖK SE cspatát fogadtuk.

Nehezen lendültek játékba a lányok. Az első szettben végig a Szeged vezetett, de a végére összeszedték magukat a lányok. A folytatásban egyre jobb teljesítményt nyújtva, Kovács, Bodnár és Győri vezérletével sima győzelmet arattak.

Palota RSC - Szegedi TE EHÖK SE 3:0 (25:23, 25:18, 25:16)

Palota: Nyuka, Bodnár, Király, Kovács, Vigh, Győri.
Cserék: Hajagos, Pikó (liberók), Leszkovszki A., Lászlop, Dióssi.
Ezdő: Fekete Krisztina


Vasárnap (04.03-án) a Honvéd Zrínyi SE csapatával játszottak lányaink.

A szombati formát sikerült vasárnapra is stabilizálni. Az első két szettben nagyon jól játszottak a lányok. A harmadik szettben játéklehetőséget kaptak a cserék is, akik szorosabbá tették ezt a játszmát, de sikerült megnyerniük és így a mérkőzést is.

Honvéd Zrínyi SE - Palota RSC 0:3 (15:25, 12:25, 23:25)

Palota: Bodnár, Kovács, Király, Lászlop, Győri, Nyuka.
Cserék: Hajagos, Pikó (liberók), Vigh, Leszkovszki A., Dénesi.
Ezdő: Fekete Krisztina


Junior mérkőzés

Szombaton (04.02-án) a Szegedi TE EHÖK SE csapatával játszottak juniorjaink. A mérkőzésen végig hullámzó játékot mutattak a lányok. Szerencsére, az ötödik szettben összeszedték magukat, visszanyerték az önbizalmukat és simán nyerték a szettet, ezzel együtt pedig a mérkőzést is.

Palota RSC - Szegedi TE EHÖK SE 3:2

Palota RSC: Németh, Rózsa, Szfárli, Király, Boros, Jezsek, Puskás, Leszkovszki E., Tóth Bernadett, Leszkovszki A., Nagy Zs.
Edző: Valasik Marietta


Vasárnap (04.03-án) a Honvéd Zrínyi SE volt az ellenfél. Ezen a mérkőzésen gyenge és érthetetlen nyitásfogadási hibákkal játszottak a lányok. Csak a harmadik szettben sikerült megszorongatniuk az ellenfelet, de ez is kevés volt a győzelemhez. A lányok most nem voltak fejben a pályán.

Honvéd Zrínyi SE - Palota RSC 3:0

Palota RSC: Németh, Rózsa, Szfárli, Király, Boros, Jezsek, Puskás, Leszkovszki E., Tóth Bernadett, Leszkovszki A., Nagy Zs.
Edző: Valasik Marietta


Folytatás április 10-én vasárnap 15 órakor az Eger ellen a Sződliget utcai csarnokban.