Kettős győzelem a hétvégi fordulóban

2016. február 08. hétfő

2016.02.06-án Szolnokon játszották következő mérkőzésüket a felnőttek és a juniorok. Mind a két mérkőzésen a Palota győzedelmeskedett.

Csapatunk nagyon álmosan kezdte a mérkőzést. Az első és a második szettben végig a Szolnok vezetett, de a végjátékra összekapták magukat a lányok és mind a két szettet nyerték. A harmadik szett sima győzelmet hozott. Kovács Eszter és Király Dominika kitűnő játékával egy óra alatt győztek a lányok a jól mezőnyöző Szolnok ellen.

Szolnoki Sportcentrum - Palota RSC 0:3

Palota: Bodnár, Vígh, Lászlop, Kovács, Leszkovszki A., Nyuka.
Cserék: Király, Láposi.
Ezdő: Fekete Krisztina


Junior mérkőzés

Juniorjaink remek csapatmunkával sima győzelmet arattak a Szolnok juniorjai ellen. Itthon 3:2-re nyertek lányaink, a mostani meccs pedig mutatja a fejlődést, jó úton haladnak a juniorjaink. Végig vezetve, egyenletes teljesítményt nyújtott a Palota. Ezen a mérkőzésen is mindenki kapott játéklehetőséget, így mindenki hozzá tudta tenni a tudását. Mazsi, az edző nagyon örül a sikereknek, nagyon büszke a "lányaira".

Szolnoki Sportcentrum - Palota RSC 0:3

Palota RSC: Misinszki, Hernádi, Rózsa, Somogyi, Tóth, Király, Szfárli, Németh, Jezsek, Fábián, Leszkovszki, Leszkovszki, Boros.
Edző: Valasik Marietta