Magabiztosan győzött a Gödöllő

2014. szeptember 27. szombat

Az NB I. női röplabda bajnokság alapszakaszának 1. fordulójában 3:0-as vereséget szenvedett a Palota RSC csapata az TEVA-Gödöllői RC együttesével szemben.

Csapatunk csak az első játszma közepéig volt egyenrangú ellenfele a házigazdáknak, (az első technikai szünet után 8:7 is volt az állás). Ám ezután megléptek a gödöllőiek, s a meccs legszorosabb játszmáját is 10 pontos különbséggel nyerték. A második játszmára Kastner Veronika teljesen kicserélte csapatát, de ekkor már csak tíz pontra futotta csapatának, s a harmadik is egészen simán a hazaiaké lett, akik a végén már azt is megengedhették maguknak, hogy ászaik helyére fiatal cserejátékosaikat küldjék a pályára.

Horváth András: A játék bizonyos elemeiben még akadoztunk, de gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Elkezdtük az idényt...

Kastner Veronika: Nyitásfogadás nélkül nincs röplabda. Azt kértem a lányoktól, hogy bátran játszanak, de... Persze nekünk nem a Gödöllőt kell legyőznünk, azért kísérleteztem a játszmákban az összeállítással, hogy lássam, a számunkra fontos meccseken kire, hogyan lehet majd számítani.