A csapategység hiányzott

2012. október 28. vasárnap

Junior csapatunk 28-án vasárnap, a Budai XI SE csapatával mérkőzött meg az NB I. női röplabda bajnokság alapszakaszának 7. fordulójában. Junior összeállításunk a változások korát éli át, mivel még mindig nincs meg a végleges felállás a pályán elfoglalt posztok tekintetében. Most egy újabb felállásban kísérelték meg a játékot a budai csapat ellen, több-kevesebb sikerrel.

Nagyon lassan indult be a hazai csapategység az első játékrészben, így a vendégek gyors egymás utáni támadásokkal hamar jelentős előnyt szereztek (1:6). Aztán magára talált a hazai csapat támadósora és megkezdték a felzárkózást, de az ötpontos hátrányt a szett végéig sem sikerült ledolgozni (20:25).

A második szettben a hazai csapat magához ragadja az irányítást, és a játékrész feléig tudják is tartani előnyüket, azonban újra lendületet vett a budai együttes és gyakorlatilag állva hagyta a rákospalotaiakat (12:25).

A harmadik etapban a vendégcsapat hamar meglép a hazai gárda elől (4:7), de ezt a hátrányt juniorjaink gyorsan ledolgozták és kiegyenlítettek (9:9). A folytatásban mindkét csapatra a hullámzó játék volt jellemző, de a hajrában a budaiak mezőnymunkája meggyőzőbbnek bizonyult, így ezt a játékrészt is megnyerték (20:25).

Jól küzdött, a rákospalotai csapat, de becsúszott néhány rossz nyitás és nyitásfogadás, ami sajnos a vendégek malmára hajtotta vizet.

Palota RSC - Budai XI SE (-20, -12, -20)

A következő mérkőzést, a Veszprémi Egyetemi SC csapata ellen játsza Junior együttesünk.