Palota győzelem Újpesten

2012. október 07. vasárnap

Az előző hétvégén Nyíregyházán lezajlott OIK tornán új felállást kapott és kipróbált junior csapatunk, taktikus és lelkes játékkal 3:0-s győzelmet aratott az Újpesti TE Junior csapata ellen a női NB I. harmadik fordulójában.

Az első két játékrészben végig vezető palotai juniorok a fokozatosan javuló mezőnymunkájukkal és egyre eredményesebb támadásaikkal sikeresen megbontották az újpestiek támadásait és védekezését egyaránt. A harmadik szett elején kisebb hullámvölgybe érkeztek lányaink, így az ellenfél hat pontos előnyre tett szert (8:2). Lelkesedésük és játékkedvüd újra erőt adott a Palotaiaknak és jól elhelyezett nyitásokkal valamint a már megszokott kiváló mezőnymunkával ledolgozták hátrányukat. A harmadik etepot is győztesen teljesítve 3:0-ra nyertek az Újpesti TE Junior csapata ellen.

Az OIK tornán még liberó poszton játszó Firnága Petra feladó helyen debütált és néhány lecsúszott feladáson kívül szinte hibátlan mezőnymunkájával és nyitásaival is hozzájárult a sikerhez. Dicséret illeti a csapat minden tagját a mérkőzésen nyújtott teljesítményéért.

HAJRÁ LÁNYOK!!!