OIK torna Nyíregyházán

2012. október 06. szombat

Ifjúsági csapatunk kerettagjai szombaton Nyíregyházára utaztak, ahol a Miskolc, az Aluprof-TF és a hazai NRK csapatával játszottak.

Az első mérkőzést a TF csapata ellen játszották. Liberó poszton Firnága Petra segítette a Palotaiak mezőny munkáját, míg a center poszton Androsovist Nóra és Nyuka Noémi hárította az ellenfél támadásait kisebb-nagyobb sikerrel. A csapat a megszokott lelkesedéssel és jókedvvel játszott minek következtében egy szettet sikerült is nyerniük. Azonban ez nem volt elég, mert a TF-es lányok a pontosabb és összeszedetteb játékának köszönhetően 3:1-es győzelmmel zárták a mérkőzést.

A következő összecsapást, gyakorlatilag pihenés nélkül játszották a Miskolc ellen. A kifáradt palotai lányok továbbra sem teljesítettek rosszul, kitartó játékkal szoros szetteket zártak, ezzel megnehezítve a borsodi együttes 3:0-ás győzelmét.

Közel négy órás pihenő után a házigazda Nyiregyháza csapatával álltak pályára. Az újabb energiához jutott palotai csapat, meglepte az ellenfelet céltudatos támadásaival és kiváló mezőnymunkájával, de a győzelmet végül mégis a Nyíregyháza zsebelhette be. A szoros szetteredményeket Nyuka Noémi, Oláh Evelyn és Császár Norina eredményes támadásaikkal és pontos nyitásaikkal harcolták ki csapatuk számára. Dícséret illeti a csapat fiatal tagjait is (Bíró Szabina, Zsíros Bernadett, Fényi Anna), mert nagy elszántsággal álltak pályára és értékes pontokat szereztek csapatuknak.

A Palota RSC utánpótlás csapata összességében három vereséggel zárta a tornát, de a második fordulóban ez az összeállítás még okozhat meglepetéseket az ellenfelek számára.